2777
2789
عنوان

خیانت

326 بازدید | 18 پست

یکی که عاشقم بودو امتحان کردم تو اینستا پا داد باهاشم صمیمی شدم الکی گفتم عاشق یکیم و اینا ولم کرده گفتم تو چی عاشق شدی اولش زیربار نرف اخرش از زیر زبونش کشیدم بیرون گف اره گفتم معمولیه خوشگله چ شکلیه بازم نگف باز از زیر زبونش کشیدم مشخصات ظاهری منو گف ولی قشنگ پا داد شمارشم داد تو یه تایپیک خوندم ک مردا کلا اینجورن نظر شماها چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که گفته مردا کلا اینجورن برای خودش گفته 

مگه با همه‌ی مردا آشناییت داره؟!

اتفاقا چندتا مثل مورد شما میخوایی مثال بزنم بینهایت خوشبختن؟!

نمونش جاریم 

عروس عموم 

جاری آبجیم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نخیر مردا همشونم اینجوری نیستن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
انقد دوسدارم شوهرمو امتحان کنم

هیچوقت اینکارو نکن ...حتی اگه تفریحیم جواب بده و هیچ غرضی نداشته باشه باعث نابودی زندگیتون میشه ...اصلا بهش فکر نکن ...شایدم جواب نده امتحانت ولی شاید بعدا بدش نیاد باکسی حرف بزنه ...اصلا این کارو نکن

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اگه اینکار رو کردی شوهرت بلد نبود یا جراتش نداشت بعد جرات پیدا کرد چی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اونی که گفته مردا کلا اینجورن برای خودش گفته  مگه با همه‌ی مردا آشناییت داره؟! اتفاقا چ ...

نوشته بودن کمتر مردی هست پا نده یکیو دوست دارن ولی برا تفریح با اینو اونم میپرن

یعنی الان عوضیه یا نیس؟

نمیشه فهمید چون هیچ تعهدی فعلا بهت نداره شاید اصلا عاشقت نیست به اون شدت .. و خیلی چیزای دیگه ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نوشته بودن کمتر مردی هست پا نده یکیو دوست دارن ولی برا تفریح با اینو اونم میپرن

نه عزیزم درصد بیشتر مردا هستن اینجوری ولی خوب درصد کمتری  هم وجود داره که اینجوری نیست من دختر دایییم دقیقا اتفاق شما براش افتاد الانم باهاش ازدواج کرده یه دختر خوشگل داره و واقعا زندگیشون خوبه و رو به راهه و. خودش میگه خوبه اون موقع خریت نکردم و از رو احساسات ولش نکردم وگرنه الان نداشتمش واقعا شوهرش مرد عالی هست