خیار_گوجه_تورپ مدیر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 عنوان واقعا نیلی و پویان جدا شدن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 7852 بازدید | 82 پست حیف شد خیلی بهم دیگ میومدن ولی حس میکنم همش یه بازی بود برای پول بدست اوردن یه بازی دوسر سود کسی ماجرارو دقیق میدونه؟ کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔 1398/04/17 | 12:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانا70 عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 1547 من خیلی از نیلی خوشم میاد ولی باور نمیکنم جدا شده باشن پیج اصلی دلارام خسروانی رو کسی نداره ؟ منم دنبالشم،هر چی میزنم نمیاره
خیار_گوجه_تورپ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 ن بابا جدا نشدن اشتی کردن ک دعوای قبلی شونو نمیگما جدیدا قطع رابطع کردن کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
خیار_گوجه_تورپ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 زنو شوهر ک نبودن دوست بودن اخر دوستیام جدایی حالا ی تعدادیشون ازدواج میکنن ولی اینا همش دوس بودن&nbs ... اینام ازدواج کردن کع کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
hedayat عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 14698 اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی لایو گداشته ب دوستش میگه دختره رو جور کردی؟ خیلی داره گرون میگیره و فلان دوستشم بهش میگه مانکن خب 🧸🤎
گلنرگس1397 عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 4195 اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی لایو گداشته ب د ... شاید فیلمشونه
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 11632 به تو چه تاپیک زدن من چ ربطی به شما دارع خانوم محترم بی ادب این چه طرز حرف زدنه چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
خیار_گوجه_تورپ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی لایو گداشته ب د ... قبل جدایی لایو گذلشته یا بعدش؟ کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
خیار_گوجه_تورپ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 بی ادب این چه طرز حرف زدنه باهرکس مثل خودش!! کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 11632 باهرکس مثل خودش!! بدبخت چیزی نگفت، میتونستی ندیده بگیری 😒 چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
شقااااااایق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 4974 اسی بابا فیلمشون بود عروسی کردن پویان اهنگ عروسی میخواست بده بیرون کلیپشونو ساختن دوروغ بود ببین و باور نکن. گذشتن از تو آسون نیس....
خیار_گوجه_تورپ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی لایو گداشته ب د ... ادرس پیجش چیه کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
خیار_گوجه_تورپ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1407 اسی بابا فیلمشون بود عروسی کردن پویان اهنگ عروسی میخواست بده بیرون کلیپشونو ساختن دوروغ بود بب ... تو این که میدونم فیلمشون بود شکی نیس بخاطر اهنگش کلیپو ساختن کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔