2777
2789
عنوان

واقعا نیلی و پویان جدا شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7852 بازدید | 82 پست
ن بابا جدا نشدن اشتی کردن ک

دعوای قبلی شونو نمیگما جدیدا قطع رابطع کردن

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنو شوهر ک نبودن دوست بودن اخر دوستیام جدایی حالا ی تعدادیشون ازدواج میکنن ولی اینا همش دوس بودن&nbs ...

اینام ازدواج کردن کع

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو 

پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی 

لایو گداشته ب دوستش میگه دختره رو جور کردی؟ خیلی داره گرون میگیره و فلان 

دوستشم بهش میگه مانکن خب

🧸🤎

اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو  پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی  لایو گداشته ب د ...

قبل جدایی لایو گذلشته یا بعدش؟

اره بچه ها من دقیق تر دیدم کلیپ هارو  پویان خیانت خیلی بدی کرده به نیلی  لایو گداشته ب د ...

ادرس پیجش چیه

اسی بابا فیلمشون بود عروسی کردن پویان اهنگ عروسی میخواست  بده بیرون کلیپشونو ساختن دوروغ بود بب ...

تو این  که میدونم فیلمشون بود شکی نیس بخاطر اهنگش کلیپو ساختن