adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 عنوان اصلا شمابگین/: 94 بازدید | 11 پست قراربودسه شنبه باشوهرم بریم شهرستان پیش پدرمادرامون که بخاطرشغل شوهرم اون نتونست بیادگفت بلیط بگیرم توبرو منم هفته بعدمیام منم رفتم بلیط گرفتم برافردا حالاعزاب وجدان دارم میگم کاش شوهرم بامن میومدیامن میموندم باهاش میومدم اخه اولین باره بعدعروسیمون وبعد٢ماه میریم نظرشماچیه؟میگین چیکارکنم؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/04/17 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 اره بابا میموندی هفته بعد با شوهرت میرفتی الان میگی چیکارکنم؟بیخیال بلیط بشم؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
نگاااااااار عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 9401 بهتر بود میموندی باهم برین و میگفتی تنهایی خوش نمیگذره ک، همچی با تو خوبههیچوقت شوهرتو برا چند روز تنها تزار
برباد_رفته عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 17064 به شخصه بدون شوهرم جایی نمیرم و اونم یاد گرفته بدون من جایی نمیره. اگر میخوای شوهر یه زمان بخاطر خانوادش تنهات نزاره تو هم الان تنهاش نزار و بگو بدون تو اصلا بهم خوش نمیگذره پس صبر میکنم با هم بریم
ارغوان30 عضویت: 1395/03/07 تعداد پست: 4657 وایستا با همسرت برو نزار این دوری و جدایی عادی بشه من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 وایستا با همسرت برو نزار این دوری و جدایی عادی بشه اخه برمم قرارمن یه هفته بمونم شوهرم برگرده بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
رازبیشه60 عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 1042 عنوانت منو یاد آهنگساسی مانکن انداختکه یه جا میگفت: آیا زیاد حرف زدم؟ شما بگین😀😀😀😀 دلواپسِ فرشته هام...🌠
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4583 عنوانت منو یاد آهنگساسی مانکن انداخت که یه جا میگفت: آیا زیاد حرف زدم؟ شما بگین😀😀😀😀 خخخخخخ خواستم یجوری بگم ک همتون بیاین😁 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ارغوان30 عضویت: 1395/03/07 تعداد پست: 4657 اخه برمم قرارمن یه هفته بمونم شوهرم برگرده والا ماهم شهری بودیم که از خانواده دور بودیم یه بار منو گذاشت شهرستان اونقدر بهش خوش گذشته بود با رفیقاش دیگه همش میگفت بلیط بگیرم بری😕😕😕😕من ک دیگه تنهاش نمیزارم😂 من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤