2777
2789
عنوان

اصلا شمابگین/:

94 بازدید | 11 پست

قراربودسه شنبه باشوهرم بریم شهرستان پیش پدرمادرامون که بخاطرشغل شوهرم اون نتونست بیادگفت بلیط بگیرم توبرو منم هفته بعدمیام منم رفتم بلیط گرفتم برافردا حالاعزاب وجدان دارم میگم کاش شوهرم بامن میومدیامن میموندم باهاش میومدم اخه اولین باره بعدعروسیمون وبعد٢ماه میریم نظرشماچیه؟میگین چیکارکنم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا میموندی هفته بعد با شوهرت میرفتی

الان میگی چیکارکنم؟بیخیال بلیط بشم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

به شخصه بدون شوهرم جایی نمیرم و اونم یاد گرفته بدون من جایی نمیره. اگر میخوای شوهر یه زمان بخاطر خانوادش تنهات نزاره تو هم الان تنهاش نزار و بگو بدون تو اصلا بهم خوش نمیگذره پس صبر میکنم با هم بریم

وایستا با همسرت برو نزار این دوری و جدایی عادی بشه

اخه برمم قرارمن یه هفته بمونم شوهرم برگرده

عنوانت منو یاد آهنگ‌ساسی مانکن انداخت که یه جا میگفت: آیا زیاد حرف زدم؟ شما بگین😀😀😀😀

خخخخخخ خواستم یجوری بگم ک همتون بیاین😁

اخه برمم قرارمن یه هفته بمونم شوهرم برگرده

والا ماهم شهری بودیم که از خانواده دور بودیم یه بار منو گذاشت شهرستان اونقدر بهش خوش گذشته بود با رفیقاش دیگه همش میگفت بلیط بگیرم بری😕😕😕😕

من ک دیگه تنهاش نمیزارم😂

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤