دارممیمیرم مدیر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 عنوان وکیل | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 43 پست وکیل کسی هست کمکم کنه توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره 1398/04/17 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 جهیزیه اتو همین الان کامیون بگیر برو با بابات بیار انقدر خودتونو بدبخت و محتاج آقایون نشون ندید که ... میترسم ازم شکایت کنه چون صورت نامه ندارم توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 باباش زندست? اره بازنشسته است توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
mahyyyyyyya عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 399 ببین مهر مال زنه اخرش راحت میگیریش منم الان گذاشتم اجراشوهرتم ک حقوق داره احتمالا ی درصد از حقوقشو حساب میکننخیلیییی خیلیییییی کم باشه اولش ۳ تاس هر ۶ ماه یه سکهاصلا نگران نباش کل مهرتو میگیری
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 خونه و ماشین نداره? نه توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 ببین مهر مال زنه اخرش راحت میگیریش منم الان گذاشتم اجرا شوهرتم ک حقوق داره احتمالا ی درصد از حقوقشو ... میترسم برای طلاق اذیت کنه چندسال طلاق نده توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
mahyyyyyyya عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 399 میترسم برای طلاق اذیت کنه چندسال طلاق نده خو ندهاخرش خسته میشه, تو مگه میخوای سریع ازدواج کنی?
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 برو دادگاه بذارش اجرا, ۳ تاهم اولش بگیری از هیچی بهتره گذاشتم اجرا 27دادگاهی داریم ،اون میگه بیاتفاهمی توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
mahyyyyyyya عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 399 گذاشتم اجرا 27دادگاهی داریم ،اون میگه بیاتفاهمی بیجا کردهمحکم رو مهرت واستا پدرشو درآر
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 خو نده اخرش خسته میشه, تو مگه میخوای سریع ازدواج کنی? نه ولی حوصله دادگاه ندارم توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
mahyyyyyyya عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 399 نه ولی حوصله دادگاه ندارم حوصله نداشته باشی بدونه ی قرون میندازتت بیرون, رک بگم بهتحوصله نمیخواد بشین خونه بابات مهرتم بگیر
دارممیمیرم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 447 تاپیک قبلیاتو خوندم تو جلسه تمکین چی گفتی ب قاضی? گفت برگرد سرزندگیت گفتم با ادم هرزه زندگی نمیکنم توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره