2777
2789
بستگی به نظر قاضی و وضعیت مالی همسرتون داره رویه خاصی نداره 

اون خواهان تفاهمی هست حتی جهیزیمم نمیده من بایه بچه همه چی روببخشم بعدچیکارکنم حتی کارهم ندارم پدردیالیزی هم دارم

توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
پول وکیل ندارم😢

پول وکیل از رو مهریه ات بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه مهریمواجرا گذاشتم اولش دادگاه چقد پیش قسط میبره بعداگه قسطی بشه چندماه یبارسکه میدن؟اگه خودم ت ...

پيش قسط برا اساس مهر مشخص ميشه 

قسطي بشه براساس دارايي شوهرت و حقوقش قسطي ميشه اگه وضعش خوب باشه ممكنه مثلا مهرت ١١٤تا باشه قاضي بگه ٣٠تا اول بده بهت ماهي يه سكه اگه خوب نباشه همينطور كمتر ميشه ممكنه ٥تا اول بده ٦ماه يه سكه كلا بسته به نظر قاضيم داره

اگه خودت تقاضا طلاق بدي تا وقتي همسرت نخواد نميتوني طلاق بگيري مگه اينكه مشكلي داشته باشه كه توي قانون از موارد طلاق باشه مثل اعتيادو ...

اون خواهان تفاهمی هست حتی جهیزیمم نمیده من بایه بچه همه چی روببخشم بعدچیکارکنم حتی کارهم ندارم پدردی ...

جهیزیه اتو همین الان کامیون بگیر برو با بابات بیار

انقدر خودتونو بدبخت و محتاج آقایون نشون ندید که هر گوهی بخورن و حس کنن چقدر میتونن یه زن و اذیت کنن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پيش قسط برا اساس مهر مشخص ميشه  قسطي بشه براساس دارايي شوهرت و حقوقش قسطي ميشه اگه وضعش خوب با ...

قاضی گفت اعتیاد وخیانت قبول نیست برو سرزندگیت،حقوقش ماهی سه تومنه دیگه هیچی نداره خودش میگه بیا تفاهمی

توخیانت کردی من ازت گذشتم ولی مطمنم حتما چوبشو میخوری چون خدا از گناه کسی به راحتی نمیگذره
قبول نمیکنن نصفشواول میخوان

خب طلا یا پس اندازی نداری؟ 

تو زندگی با اون مرد یه قرون برای خودت پس انداز نکردی؟ 

برادر من جداشدن ٤٠تا پيش داد ماهي يدونه هم الان داره ميده نظر قاضيش اين بود 

درامد برادرتون چقدره

خب طلا یا پس اندازی نداری؟  تو زندگی با اون مرد یه قرون برای خودت پس انداز نکردی؟

ندارم اصلانمیدا فقط برای زنای دیگه خرج میکرد حتی خرج زندگیمومادرم میداد

كدوم قاضييه كه ميگه اعتياد قابل قبول نيست اشنا نيست با قاضي؟

میگه اعتیادبه شیشه خطرناکه تریاک چیزی نیست برو سرزندگیت

ندارم اصلانمیدا فقط برای زنای دیگه خرج میکرد حتی خرج زندگیمومادرم میداد

خب هیچی دیگه خودت بگیر مهریه اتو

موفق باشی