2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

583 بازدید | 66 پست

خانما من دوست دارم زایمانم طبیعی باشه

ولی اینقدر که تبلیغ درد فراوونش رو کردن 

فکرش بهم استرس میده

خانمایی که تجربه این زایمان رو داشتید میشه بگید دردش شبیه چی هست؟

مثل دردای شدید پریود هست یا بیشتر؟

من پریودهام در دوران مجردیم زیاد بود ولی بعد ازدواجم کمتر شد و هر ازگاهی درد به معنای درد داشتم

حدود 4-5 ماه پیش بعد از 10-15 روز تاخیری پریود شدم دردش در حدی بود که مجال نفس کشیدن نداشتم و مثل مار به خودم میپیچیدم

حتی تو ماشین از خونه مامانم به خونه خودم که میومدیم

اینقدر درد داشتم که متوجه شدم تو خیابون دارن نگام میکنند

نگو از شدت درد به خودم میپیچیدم و گریه میکردم. همیشه با خودم میگم نکنه درد زایمان اینقدر هست؟

من هم نسبت به مسائل بیمارستانی ترسو و استرسی هستم

نمیدونم چیکار کنم این استرس و ترسم بریزه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیز دلم اگر در دوران بارداریت ورزش کنی و‌در ماه اخر ورزش های لگنی و پیاده روی انجام بدی راحت تر از درد فارغ میشی😊

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

آره دردش خیلی زیاده ولی فقط یکی دوساعت مونده به زایمانته که اینقدر میشه و به محض به دنیا اومدنش هم کامل ازبین میره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دردش اصلا شبیه درد پریودی نیس اصلاااااا من نمیدونم چرا میکن شبیه درد پریودیه البته من دلم درد نمیگیره فقط کمرم بود ک اونم شباهتی ب درد پریودی نداش درکل دردش اونقدرا ک میگن بد نیس من تا هفت سانت حتی اخم نگفتم 😕بعدم ک بی حسی گرفتم و زایمان کردم شما همینجور کن گلم البته میگن پسر فقط کمره دختر دل هم درد میگیره با کمر

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
دردش اصلا شبیه درد پریودی نیس اصلاااااا من نمیدونم چرا میکن شبیه درد پریودیه البته من دلم درد نمیگیر ...

اره شنیدم این رو

پس اونقدر وحشتناک نیست که ادم از خدا طلب مرگ کنه؟

فکر کنه بخشی از درد به افکار خودمون هم هست

منم خیلی میترسم منو ک حتی مامانمم میترسونتم ک میمیری😐فقط برو سز

انقدر ک ب ادم استرس میدن دردم نداشته باشی از استرس بلایی سرت میاد،بنظر من حتی اگه خیلیم درد داره نباید شلوغش کنن و ب ادم امیدواری بدن