2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 40 پست
دلم شکسته یه زن پاش توی زندگیمون باز شده روز خوش نذاشته برامون بابام باهاش با ادب ونزاکت صحبت میکنه ...

خب عزیزم بابات هم مقصر اصلی هستش.دوبار بزن تودهن زنه ببینم بازم میادطرفش .چراغ سبز میده بابات بهش.خداروشکر بی حیا ها همیشه طرفدار دارن یکیش بابای شما و مردای خیانتکار.🤔🤔

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
خب عزیزم بابات هم مقصر اصلی هستش.دوبار بزن تودهن زنه ببینم بازم میادطرفش .چراغ سبز میده بابات بهش.خد ...

من با یه تلفن ناشناس ردشو پیدا کردم سر این قضیه بدجور کتک خوردم

I am nurse

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین اگه زندگی خراب شه منو  وخوهر وبرادرم ومامانم باید کجا بریم پولی داریم که زندگی کنیم

میدونم شرایطتون سخته ولی سعی کنین انقد قوی و مستقل باشین که به همچین مردی نیاز نداشته باشین 

پدر شما لیاقت مادرتون و بچه هاش رو نداره 

تلخه ولی حقیقته

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<

اولا که همونقدر که زنه مقصره ، بابات هم تقصیر داره،البته اگه واقعا رابطه ای با هم داشته باشن.چون خیلی نامشخص نوشتی نمیتونیم بفهمیم جریان چیه.

دوما نترس پدر مادرت جدا نمیشن اما خب اعصاب خوردی هاتون زیاده

حتی اگه جدا هم بشن مادرتون مهریه داره و شماها نفقه

بابات بزرگتر نداره پدری مادری کسیکه حساب ببره به اون بگید جلوشوبگیره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من با یه تلفن ناشناس ردشو پیدا کردم سر این قضیه بدجور کتک خوردم

خب دیگه عشقم .بابات گلوش پیش اون جناخانوم گیرکرگیرکرده .فردا هم به مامانت میگه تو زن زندگی نبودی مثل این خودتو خوشگل کنی تیپ ی ه ب ه رو بزنی واسم .ولی بعضیابعضی هرکاری بکنی مریضن اصلا .خرابه داد مادرت برسه طفلک حالا زحمت کشیده واسه این زندگی 😗😗

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
ما مغازه باز کردیم لباس زنانه ودخترانه زودتر از اینکه وقتی بار میرسه ماببینیم اون خانوم در مغازه میر ...

اینقد بدم میاد از این همه غلط دستوری

یه کلمه متوجه نشدم چی نوشتی و چی شده

برا همینم هست کسی تو پستت نمیاد

فک کنم خیلی سنت هم کمه

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خب یه جوابی بدین بهم  دارم میمیرم

عزیزم خودت نمیتونی کارا رو دستت بگیری؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ما مغازه باز کردیم لباس زنانه ودخترانه زودتر از اینکه وقتی بار میرسه ماببینیم اون خانوم در مغازه میر ...

خوب پس زنه  حمالتونه ؟؟؟بزار ببره بفروشه مثل خر بارکش ازش کار بکشید