2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم شکسته یه زن پاش توی زندگیمون باز شده روز خوش نذاشته برامون بابام باهاش با ادب ونزاکت صحبت میکنه با ماها که میرسه فحش وناسزا این قدر غربت ودعوا گره که نمیتونیم باهاش بحث کنیم دلم خونه امروز دوباره قلبم درد گرفته از گردن تا نوک انگشتم درد میکنه

I am nurse
من موندم چرا با پسر مجرد نمیپرن؟ راحت تر و بی دردسرتره که براشون..نفرینم پشتشون نیس

موقعیتشون فرق دارن الان پسرمجردها پول درامدی ندارن اکثریتشون

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

وقتیم یه مردی حاضر میشه بخاطر یه زن دیگه زندگیه 20 و چن سالشو بچه هاشو ول کنه همون بهتر که خراب شه اون زندگی

به نظر من اصل و اساس یه سری زندگیا مشکل داره

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
دلم شکسته یه زن پاش توی زندگیمون باز شده روز خوش نذاشته برامون بابام باهاش با ادب ونزاکت صحبت میکنه ...

کاش پدریگم به اینده سرنوشت دخترش فکرمیکرد....بگرداون خانومرو پیدا کن 

باخدا باش.پادشاهی کن😍
هستین تعریف کنم

پ ن پ پستها همینجوری نوشته شدن😁🤣🤣 عجب پرسشی کردی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
موقعیتشون فرق دارن الان پسرمجردها پول درامدی ندارن اکثریتشون

خب مرد متاهل درسته وضعش بهتره اما خرج یه زندگی رو هم داره میده یا احیانا خرج بچه .. چیزی نمیمونه واسه ولنگاری که

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

ما مغازه باز کردیم لباس زنانه ودخترانه زودتر از اینکه وقتی بار میرسه ماببینیم اون خانوم در مغازه میره امروز قرار بار برسه ادرس خونه رو دادیم ولی بابام میخواد بیاد بارا در مغازه میخواد داداشمو بزاره در مغازه خودش بره بارارو بگیره میونم که باز اون زنه میخواد بره کلی جنس میبره تا بفروشه برامون در حالی که اصلا نیاز نداریم بهش که برامون بفروشه خدا  خدا خدا کجاییی دقیقا خودتو نشوون بده

I am nurse
خب مرد متاهل درسته وضعش بهتره اما خرج یه زندگی رو هم داره میده یا احیانا خرج بچه .. چیزی نمیمونه واس ...

عزیزم اول خرج اون زن بیشور میدن بعد زن بچه خودشون

نمیدونم که باید ازخودشون پرسید

من قران ختم برداشتم هرروز یه صفحه بخونم نذر کردم خدا خودش شوهرم ومن ازاین بلا دور کنه

ازدیروز شروع کردم

عزیزم اول خرج اون زن بیشور میدن بعد زن بچه خودشون نمیدونم که باید ازخودشون پرسید من قران ختم برداش ...

میخواین وسط بحثتون یه فکری به حال منم بکنید

I am nurse
وقتیم یه مردی حاضر میشه بخاطر یه زن دیگه زندگیه 20 و چن سالشو بچه هاشو ول کنه همون بهتر که خراب شه ا ...

میشه بگین اگه زندگی خراب شه منو  وخوهر وبرادرم ومامانم باید کجا بریم پولی داریم که زندگی کنیم

I am nurse