2777
2789
عنوان

خیانت

473 بازدید | 40 پست

این مردا نیستن که به ماها خیانت میکنن این خودمون که به خودمون خیانت میکنیم به قران روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه نمیشه قصر ساخت به خدا اه یه زن نمیزاره روز خوش ببینی نکنید تورو جان عزیزتون نکنید وقتی یه نفر ۲۰وچند سال زندگی میکنه اهای خانوم شوهر دار حیا کن اگر کافرم هستی   انسان باش نکن سه تا بچه قد ونیم قد یه مرد با  خون گریه کنن  اون خدایی که میگن بزرگه  سزاتو میده ولله بعضیا از شیطون بدترن  حق الناس فقط پول نیست خدا نمیگذره از حق الناس  حق الناس همین که زندگی یه زنو بارسه تا بچه خراب کنی اینکه هر دم به دقیقه به شوهرش زنگ بزنی  بترس از دلشکسته

I am nurse

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👏👏👏

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الهییی امین

خدایا همه زنهای تحرک میکنن مردامون خودت به زودی به سزاشون برسون

همگی یه صلوات بفرستین بگین الهی امین تا قبول شه انشالله

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

چقدر خودتون درگیرر این جور حرفها میمنید موج منفی رو از خودتون دور کنید ادم به هرچی فکر کنه سرش میاد همیشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اینجور زنا اگ از خدا و دلِ شکسته میترسیدن ک همچین گوهی نمیخوردن خاک بر سرشون !

ی مشت زن بی کس و کارِ هرزه.  

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

چقدر شبیه اون اخونده حرف زدی خیلی حرفاشو دوس دارم خدا لعنت کنه هرچی ج نده و ج نده بازه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

تو خیانت شوهر اون زن هم به اندازه ی خانمی که پا گذاشته تو اون زندگی مقصره 

نصف نصف دقیقا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘