mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 عنوان دل درد بارداری 76 بازدید | 12 پست سلام صبح همگی بخیر بچها من دل درد دارم هم زیر دلم هم یوبس شدم دوتاشم باهم چکار کنم ب نظرتون یکم اروم شم تو هفته ششمم 1398/04/17 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیریانا عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 3148 انجیر خشک با آب گرم خیس کن بعد بخور روغن زیتون بخپر،حتما اگه میتونی سوپ بخور
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 انجیر بریز تو اب بخور زردالو اینا خیلی ملین هستن خوب میشی یبوست اصلا برای خانم باردار خوب نیست اگه خوب نشدی برو دکتر شربت میده لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 انجیر بریز تو اب بخور زردالو اینا خیلی ملین هستن خوب میشی یبوست اصلا برای خانم باردار ... چرا خوب نیست؟
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 چرا خوب نیست؟ میگن ممکنه خدا نکنه باعث سقط شه زودتر خودتو درمان کن عزیزم لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 میگن ممکنه خدا نکنه باعث سقط شه زودتر خودتو درمان کن عزیزم خواهر منم داشت چرا نشد سقط ن بابا جنین مشکل کروموزمی داشته باشه مشکل داره
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 خواهر منم داشت چرا نشد سقط ن بابا جنین مشکل کروموزمی داشته باشه مشکل داره مامانم میگه معذرت میخوام موقعی که به خودت فشار میاری میخوای دستشویی کنی اون برای بچه خطر داره اگه به خودت فشار نیاری مشکلی نداره لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 مامانم میگه معذرت میخوام موقعی که به خودت فشار میاری میخوای دستشویی کنی اون برای بچه خطر داره اگه به ... اها فشار ک ن خودم میدونم ک فشار بده دیگه توکل ب خدا زیر دلمم درد میکنه ولی لکو اینا ندارم میگن بخاطر این ک رحم داره جا باز میکنه
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 اها فشار ک ن خودم میدونم ک فشار بده دیگه توکل ب خدا زیر دلمم درد میکنه ولی لکو اینا ندارم میگن بخاطر ... اره دردت طبیعیه من هنوزم دل دردای شدید دارم ولی برای اینکه اشتهاتم کم نشه حتما یبوستت رو درمان کن من سه ماهه اول بخاطر ویار شدید هیچی نخوردم حتی غذا نمیخوردم میترسم بچم ضعیف باشع 😢😢😢😢😢 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 اره دردت طبیعیه من هنوزم دل دردای شدید دارم ولی برای اینکه اشتهاتم کم نشه حتما یبوستت رو درما ... انشالله ک نیست بعدش چند هفته هستین ؟
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 انشالله ک نیست بعدش چند هفته هستین ؟ ۱۸ اصلا تا دو سه هفته پیش فقط نون و پنیر میخوردم دیگه هیچی لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
mahdisgoli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 1334 ۱۸ اصلا تا دو سه هفته پیش فقط نون و پنیر میخوردم دیگه هیچی اها ب سلامتی عزیزم واسم دعا کن مرسی ازت ک مشکلی پیش نیاد واسم منم اشتهام ن زیاد ن کم بیشتر میوه دوس دارم ضعف هم میگیرتم
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 اها ب سلامتی عزیزم واسم دعا کن مرسی ازت ک مشکلی پیش نیاد واسم منم اشتهام ن زیاد ن کم بیشتر میوه دوس ... ان شاالله که به سلامتی این دوران رو پشت سر میذاری گلم لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم