2777
2789
عنوان

موهای دکلره

108 بازدید | 14 پست

من موهامو در عرض یکماه س بار دکلره زدم.چون زرد میشد و مجبور بودم دوباره بزنم.الان اسیب دیده .ی روز در میون روغن زیتون طبیعی میرنم.صب میشورم.کسی میدونه چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سس مایونز و روغن زیتون با تخم مرغ قاطی کن مثل رنگ به کل سر و مو بمال 1ساعت بمونه بعد بشور

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

من توسه روز چهار بار دکلره گذاشتم اخرم ب توصیه ارایشگر ابی گذاشتم موهام سووووخت، الان ک یکسال و نیم گذشته پایین موهام هنوز سوخته و رنگ نمیگیره ماه دیگم عروسی خواهرمه نمیتونم کوتاهشون کنم مجبورم باز بالاشو روشن کنم😐

خوب وقتی زرد میسه رنگساژ میکنن.دکلره نمیکنن که باز

باز نکنه دکلره میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اره.دکو میزنن ک ب پایه برسه

همونی که گفتم و هفته ای دوبار انجام بده

اگر خیلی نسوخته که بوتاکس کن بهتر میشه. ولی در کل مو رو سه ماه یکبار دکلره می کنن. البته اینو ارایشگرهای حرفه ای خارجی میگن. یعنی براشون مهم نیست مو چقدر باز کنه کم کم روشنش می کنن. دفعه دیگه پشت سر هم دکلره نکن. 

اگر خیلی نسوخته که بوتاکس کن بهتر میشه. ولی در کل مو رو سه ماه یکبار دکلره می کنن. البته اینو ارایشگ ...

حتمن یادم میمونه.بوتاکس خیلی گرونه.مطمنم نیستم موثر باشه