2777
2789

عزیزم جوانه گندم بخور عالیه عالیه به خدا مامانم سر یک هفته خوب خوب شد اوضاعش خیلی حاد بود همه کار کرد از کولونوسکپی تا ......فقط با همون خوب شد

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم جوانه گندم بخور عالیه عالیه به خدا مامانم سر یک هفته خوب خوب شد اوضاعش خیلی حاد بود همه کار کر ...

بریز رو ماست بخور اگه خالی نمیتونی

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

ممنونم من معده درد دارم  ‌.بنظرت خوبه واسم

نمیدونم ولی فک نمیکنم مشکلی ایجاد کنه 

نه یبار پماد ام جی استفاده کردم احساس میکنم بدتر شد 

الان اوضاعت وخیمه ؟ ینی دسشویی رفتن اذیت میشی؟ و موقع نشستن؟

اگه بهم بگی دقیقا چطوری ؟ راهنماییت میکنم که اصلا لازم نباشه بری دکتر

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭
الان اوضاعت وخیمه ؟ ینی دسشویی رفتن اذیت میشی؟ و موقع نشستن؟ اگه بهم بگی دقیقا چطوری ؟ راهنماییت می ...

اره  همه این علایمو دارم  .نمیتونم راحت یجا بشینم هی یوری میشم 

وقتی میگم عالیه بگیر تا اخر،،مطبش ولیعصر هست،،نزدیک بیمارستان ساسان

ممنونم عزیزم تو گوگل سرچ میکنم .برات دعا میکنم تو هم دعا کن دیگ مریض نشم  .واقعا دیگ تحمل هیچ دردیو ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز