عزیزم جوانه گندم بخور عالیه عالیه به خدا مامانم سر یک هفته خوب خوب شد اوضاعش خیلی حاد بود همه کار کرد از کولونوسکپی تا ......فقط با همون خوب شد
کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم جوانه گندم بخور عالیه عالیه به خدا مامانم سر یک هفته خوب خوب شد اوضاعش خیلی حاد بود همه کار کر ...
بریز رو ماست بخور اگه خالی نمیتونی
کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤