2789

همانا ما انسانهارادرغم ومحنت آفریدیم "

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توجیح نکن بیشتر به خدا رجوع کن تا بیشتر بشناسیش من در اوم حدی نیستم که بگم خدا کیه منم یه بنده خطاکا ...

بیشتر از حالو هوای خوب معنوی که پیدا کردی بگو

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
اینجا کلا اسمش دار مکافات  همه انسانها با یه مشکل دارن میجنگن یکی بی پولی یکی زمین گیر یکی شوهر ...

یه خانمی بود اینستا کامنت گذاشته بود هرروز یاسینو زیارت عاشورا ومزملو اینا میخونم کم کم تمام مشکلاتم رفع شد الانم تقریبا مشکل خاصی ندارم دوتا بچه داشتو یه شوهر خوبو مهربون واقعا تعجب کردم از حالو هواش یا خیلی خدا دوست داشت یا کلا به حال خود رها شده بود

بیشتر از حالو هوای خوب معنوی که پیدا کردی بگو

هنوز با خودم در جدالم ولی یه چیز که بهم ثابت شده اینه که اگه یه جا دل کسیو شکستی که به نظرم خیلی گناه بزرگیم هست که ناحق بوده خدا تلافی میکنه واست به همون اندازه ولی اگه یه دفع یه کار خوبی کردی صد برابر بهت میده این فقط یک نمونه خیلی خیلی کوچیکه خدا بزرگتر و مهربون تر از این حرفاست هیچ وقت از رحمتش ناامید نشو حتی در بدترین و بهترین شرایط

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

هنوز با خودم در جدالم ولی یه چیز که بهم ثابت شده اینه که اگه یه جا دل کسیو شکستی که به نظرم خیلی گنا ...

ممنون از پاسخت

نمیدونم ان شاالله اگر صلاحته بهش برسی من فقط جذب رو میگم چیز خوبی نیس دنبالش نرید

مرسی 😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤