2789
من فقط چیزای منفی جذب میکنم اما تل ندارم یعنی اصلا تا بالا نمیام عزیزم 

ای بابا اینجوری میخوای بهش برسی؟😐

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
نمیتونم مشکل خودم بود میگفتم ولی اون راضی نیست نمیخوام بگم  ببخشید😭😭😭😭

مشکلات تو زندگی ما برای اینه که یاد خدا بیفتیم

انصافا مشکل نداشته باشیم کی ب یادش میفتیم

کاش بدون مشکل یادش میکردیم تا مشکل پیش نمیومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای بابا اینجوری میخوای بهش برسی؟😐

هخخخ خدایی خسته شدم با همون قانون تا پای سفره عقد رفتم بهم خورد دیگه خسته شدم میشینم ببینم چی میشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
منکه میگم جذب خوب نیس خوبه تجربه ی یه نفرو دیدیم از جذب

عزیزم خوبه اما نمیدونم چرا اخرش خراب شد

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

[QUOTE=96419931]میشه منم ببریرد/QUOTE]

https://t.me/joinchat/EoxJUUnpkLkdspjO5k5Gcw

بیان عضو شو اگه چیزی متوجه نشدی بیا پی وی از م بپرس 

من مدیرش نیستم ولی عضو گروه هستم چن روزیه شروع کردن بچه های نی نی سایتن همشون

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
خب اخرش مهمه دیگه خوبه خراب شد با جذب و اینا ممکن بود پس فردا یه بچه ی اوتیسمی هم بیاد رو دستت

وا خخخ چ‌ربطی داشت عزیزم منو اون هنو باهم هستیم چون خانوادم از اول مخالف بودن بهم  زدن

اینجا کلا اسمش دار مکافات  همه انسانها با یه مشکل دارن میجنگن یکی بی پولی یکی زمین گیر یکی شوهرش اخلاق نداره خلاصه راحتت کنم اگر زمانی احساس کردی هیچ مشکلی نداری هرچی از خدا خواستی سریع اجابت شده مطمعن باش مسیر اشتباه با شیب زیاد سمت آخر بد هستی تو رو خدا فقط نپرس چه ربطی داشت چندبار بخون انشالله خدا همونجور که نعمت کنار هم قرار دادن این کلمات به من از فضلش بخشیداز به شماهم عنایت میکند فهم این کلمات

لطفا به این لینک سربزنید لینک 
این بار زیارت عاشورا امتحان کن حق شناس هم نه ساده بخون ب مدت 40 روز

خوندم عزیزم چهره زیارت عاشورا 

چهله بسم الله 

هیچی ب هیچی 😑😑