2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😭😭😭😭😭

160 بازدید | 17 پست

امشب دلم گرفته خیلی احساس تنهایی میکنم نه دوستی دارم نه خواهر دارم 

مادرم هست اما خب نمیتونم حرفامو بهش بزنم چون غصه میخوره هیچ کسو ندارم باهاش برم بیرون 

شوهرم تا ۵ بعدظهر سرکاره بعد میاد میخوابه تا ۸ بعد شام و تی وی و دوباره خواب 

یه کم که باهاش حرف میزنم سریع کلافه میشه خیلی ناراحتم انگار دارم افسرده میشم 

و خدایی که بشدت کافیست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم والا الان همه زن های مملکتمون این مشکلو دارن من خودم 3ساله ازدواج کردم اولین بچه ام تو 8هفتگی قلبش وایساد دومی هم تو 11هفته الانم دومی تو شکممه باید برم بیمارستان حالمم خیلی بده شوهرمم که همش درگیر کاره من نه روز جمعه دارم نه عید چون شوهرم مدام سر کاره

خدایی که به شدت کافی است 
اگه شوهرت دوست داری شکر خدا بکن وگرنه همینم نیست .خودت سرگرم کن ورزش کلاسی که دوست داری .تو بیارش تو ...

عاشق شوهرم هستم اونم خیلی منو دوس داره میگه هر کاری ک میدونی حالتو خوب میکنه انجام بده من پولشو میدم 

ولی متوجه نمیشه که من پول نمیخوام واقعااااااا به یکی احتیاج دارم باهاش حرف بزنم برم بگردم یکی از جنس خودم و خلوتای خانومانه و بگو و بخند اما واقعا دوست خوب ندارم 

و خدایی که بشدت کافیست❤
عاشق شوهرم هستم اونم خیلی منو دوس داره میگه هر کاری ک میدونی حالتو خوب میکنه انجام بده من پولشو میدم ...

عزیزم حالا که همدیگرو دوست دارید قدر زندگیتون بدونید .اهل کتاب هستی؟؟؟یه کتاب بهت معرفی میکنم بخونش زندگیت خیلی تحت تاثیر قرار میده عالیه عالی .هم سرت گرم میشه هم زندگیت تحت تاثیر قرار میده‌.کتاب چهار اثر نوشته فلورانس اسکاول شین 

عاشق شوهرم هستم اونم خیلی منو دوس داره میگه هر کاری ک میدونی حالتو خوب میکنه انجام بده من پولشو میدم ...

عزیز دلم میدونم نیاز به یک دوست داری برو باشگاه هم روحیت عوض میشه هم دوست پیدا میکنی .ببین من درین زمینه ها خیلی تحربه دارم باشگاه برو کتابم بخون قدر زندگیت هم بدون شوهرت مرد هست توی این دوره زمونه مجبوره کار کنه خب بعدش هم خسته میشه .