سلام دوستان من خیلی داغونم همش فکرمیکنم ی روزی شوهرمو ازدست میدم یا بهم خیانت میکنه درصورتی ک هیچی ازش ندیدم و اون عاشقونه دوسم داره ولی حتی اگه بره بیرون حتما باید باهاش برم چون میترسمممم یا اگ حواسش به گوشیش باشه حس میکنم داره به یکی دیگه پیام میده و خیلی چیزا۰۰۰من باید چیکارکنم آخه 😭😭خسته شدم
گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
اینقدر بش فکر نکن جذبش میکنیا ....تو داری ب افکارت ب کائنات میگی این شرایطو برام فراهم کنید.... کتاب فکرت را تغییر بده تا زندگیت تغییر کند برایان تریسی رو بخون کتاب مردان مریخی زنان ونوسی ...کتاب زنان زیرک...کتاب آنچه خانم ها بابد بدانند آقایان نخوانند ...اینا رو بخون ...دیگه هم نه در مورد این مسائل حرف بزن نه بش فکر کن ...خیلی هم مهمه ک با اعتماد ب نفس با همسرت رفتار کنی جوری ک اون بفهمه ک براش کافی هستی
شوهرمم بعضی وقتا خیلی ازدستم ناراحت میشه بخدا دست خودم نیست
به روی اون نیار که، بدترمیشه هاااا، هم خودت ذهنت بیشتر مختل میشه، هم میدون برا همسرت باز میشه، فکری که اصلا بیچاره بهش فکرهم نمیکرده رو تو بهش نسبت میدی اونم دربارش فکر میکنه، فضای خونتون خوب باشه غذاش و رابطه جنسیش به جا باشه خیانت نمیکنه نترس،
خودتو سرگرم کن، به خودت برس و اعتماد به نفس داشته باش