2821
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 36 پست

يه قاشق جوش شيرين بريز تو آب بشين توش بعد سرنگ رو پر كن از محلول جوش شيرين كامل داخل واژنتو شستشو بده بعد روز موعد تخمك گذاريت انجام بده قبلش هم انجام بدي ولي روز تخمك گذاريت يه دستمال تميز رو خيس كن با جوش شيرين و اب فرو كن داخل واژنت بذار بمونه چند ساعت موقه رابطه دربيار ان شالله پسر دار ميشي

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اينكه لبنيات و چيزاي سرديجات نخور شوهرت اگه ميتونه روزي يه موز بخوره خرما كاسني بعد شما حتما باي ...

اینایی که شما گفتی درسته عزیزم ولی صدرصد نیست خاله ودخترخاله من ۳ماه تحت نظر دکتر این رژیمو گرفتن و بچشون دخترشد به منم برنامه دادن که توحتما انجام بده که پسربشه منم خداشاهده یدونشو هم انجام ندادم تازه لبنیات و چیزای سرد تادلت بخواد خوردم عدرخواهی میکنم ببخشید هیجوقتم ارضا نشدم ولی بچم پسر شد خواست خدا بالاتر از هرچیزیه،دختروپسر هردو نعمت خداهستن ولی خوب هرکسی هم‌ یه جنسیتی رو دوست داره نمیشه ازش ایراد گرفت با احترام به نطر شما دوست عریز

اینجور ادمها لیاقت بچه صحیح و ستلم رو ندارن حالا دختر بشه چی میشه مهم اینه که سلامت باشه و اولاددار بشن 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
پدرمو در اورده اه  

ولش کن درظاهر بگو خوردم 

درضمن اول خدا بعد رعایت اینا که گفتم کلسیم بدنت یکساله که اومده پایین که اقا پسرمیخواد پس فرداکی جواب پوکی استخوانت رومیده

همسرم دختربدش نمیومد گفتم برم تعیین جنسیت سال ۸۸ بودگفت نه هرچی خداداد و باردارشدم ناخواسته و خداوند پسربهمون داد سه ماه قبلش یه سقط داشتم فقط یک هفته بود مادرشده بودم که خونربزی کردم ورفت

دیگه هم بچه ی دوم نمیخوایم

اینایی که شما گفتی درسته عزیزم ولی صدرصد نیست خاله ودخترخاله من ۳ماه تحت نظر دکتر این رژیمو گرفتن و ...

آره عزيزم صد در صد نيست ولي خوب دكترم داده آدم ميگه انجام بدم از هيچي كه بهتره اول خواست خدا درسته مرسي از شما دوست عزيزم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز