راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اول اينكه لبنيات و چيزاي سرديجات نخور شوهرت اگه ميتونه روزي يه موز بخوره خرما كاسني بعد شما حتما بايد قبلا شوهرت تو رابطه ارضا بشي خيلي مهمه بعد پوزيشن حالت سجده باشه يا حالت سگي هم ميگن بعد موقع ارضا شوهرت كامل بايد آلتشو فشار بده داخل
نه عزیزم واجب نیست تن سالمتو بندازی زیر امپول و دوا و عمل که بچه پسر بشه! اون روشا واسه کساییه که مجبورنو جنسیتم واسشون مهم نیست فقط باردار شدن مهمه.آدم سالم پاشه بره اون حجم از هورمون و کوفت و زهرمارو تحمل کنه واسه پسررررر؟
یکی از اقوام ما همسرش و برده بود سنو گرافی گفته بودن دختره اینم فحش داده بود ولش کرده بود اومده بود ولی بعد گفته بود اگه پسر بود میزاشتمت رو سرم میاوردم🙄🙄🙄واقعا رفتار بعضیا عاقلانه نیس
مهم نیست چقدر بالایی مهم اینه اون بالا لاشخوری یا عقاب
دو روز مونده به تخمك گذاريت نبايد رابطه داشته باشي روز موعده تخمك گذاريد رابطه داشته باش دو روز بعد تخمك گذاريتم همينطور نزديكي نكن بعد شوهرت تو چاييش زنجبيل دارچين بريزه بخوره