2777
2789
عنوان

بی بی چک

80 بازدید | 6 پست

خانوما ۸ روز از مصرف قرص اورژانسیم میگذره و هنوز پریود نشدم حالا فردا میخوام بی بی بزنم چه زمانی باید بزنم و اینکه باید ناشتا باشم یا نه ؟واسه ازمایش حتما باید دکتر بنویسه یا نه و اینکه واسه آزمایش خون بارداری هم باید ناشتا بود یا نه ؟؟

واسه بی بی ناشتا باشی بهتره

نه دکتر لازم نیس..

واسه آز ناشتا لازم نیس

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه بی بی ناشتا باشی بهتره  نه دکتر لازم نیس.. واسه آز ناشتا لازم نیس

اگه ناشتا نباشی هم میشه زد هم..موردی نداره..ولی اول صبح بخاطر غلظت ادرار ..جوابش مطمئن تره

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
واقعا ؟؟

بله من خودم دوتا قرص اورژانسی ۱۰دقیقه بعد از رابطه محافظت نشده خوردم و همش می‌ترسیدم باردار شم 

بعد سر موقع پری نشدم ترسیدم و کلی تست زدم منفی شد بعد از ما ما و نی نی سایتیا سوال کردم و گفتن ۱۰ تا ۱۲ روز بعد مصرف قرص اورژانسی پری میشی وشدم

ولی چند ماه پری هام نامنظم شد و حتی تو یک ماه دوبار پری شدم ولی بعد چند ماه منظم شد

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐