2777
2789
عنوان

خوردن مدفوع

| مشاهده متن کامل بحث + 12993 بازدید | 52 پست
شوهرم توی نت نگاه کرد نوشته بود آب ومایعات بهش بدین شوهرم میگه چیزی نیست اما دلم آشوبه

خیالت راااحت هیچی نمیشه

اینجانب خودم تو بچگی همچینکاری کردم 😅

ولی نه دکتر بردنم نه ترسیدن الانم سرو مورو گنده در خدمتتونم😁

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیالت راااحت هیچی نمیشه اینجانب خودم تو بچگی همچینکاری کردم 😅 ولی نه دکتر بردنم نه ترسیدن الانم س ...

چه حسی داری الان؟؟؟ 😂😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
چه حسی داری الان؟؟؟ 😂😂😂😂

حس میکنم به قول دوستمون باید یکی از گردن کلفتای مملکت میشدم ولی انگاری به حد کافی نخوردم😂😂😂😂😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏

ای وای چجور میتونین بچه رو بازبزارین برین سرکاز خودتون😨😨😨

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اشکال نداره من پسرعمم 3سالش بودکلی مدفوعشوخوردمدفوع مرغ وخروسم همزمان خوردچیزیش نشدتوکه بچت8ماهشه.ول ...

شما ب مراقبت از بچه اعتقادی ندارید؟

چقدر تنها بوده ک وقت داشته پی پی کنه بعد بخوره بعد بره از رو زمین مال مرغ و خروس رو هم بخوره عزیزم درسته چیزیش نشده اما شما ب عنوان مادر باید بیشتر مراقب میبودید    

پیش برو پشت سر خبری نیست  
والا اصلا نمیزاره پوشکش کنم هر چی وم دستش میرسه میکنه دهنش

خوب بچست شما باید بیشتر مراقب باشید زبونم لال اگه بیماری عفونی گرفت ب بیماری هم میگید نمیزاره پوشکش کنم   

پیش برو پشت سر خبری نیست