2777
2789
عنوان

بیمه عمر

61 بازدید | 9 پست

دوستان بیمه عمر خوبه؟میخوام برم بیمه آسیا بیمه کنم،ولی از این توضیحاتشون درست سردر نمیارم ،میشه ینفر بصورت زیر دیپلمی به من توضیح بده،خوبه بده ۲۰سال دیگه چقدر بیمه پول بهم میده قرار شده ۲ ماهی ۲۰۰بدم،آیا شامل پرداخت هزینه درمان هم میشه؟

ميدونم كه فقط بخشى از مخارج عمل جراحى و بسترى توى بيمارستان رو تقبل ميكنن نه هزينه هاى درمان

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت عمل بینی رو نمیده؟

نه اصلا. عمل بينى كه عمل زيباييه بيمه هاى تكميلى هم نميدن چه برسه بيمه عمر

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

من با نرم‌افزار بیمه‌بازار حساب کردم، بعد از 20 سال هر دوماه یکبار 200هزار تومان پرداخت کنید، بعد از 20سال مبلغ 441,140,498 تومان میشد. این لینک جدول پرداختی و سودش هست. پوشش های دیگه هم داره که میشه بهش اضافه کرد. مثلا پوشش امراض خاص. راستی، یه چیز دیگه هم هست به اسم افزایش سالانه حق بیمه که منظورش اینه با توجه به تورم هر سال چقدر میخوای پرداختت رو اضافه کنی. مثلا امسال 2ماه یه بار 200 پرداخت میکنی، سال دیگه با 10% افزایش اقساطی که پرداخت میکنی 220 تومن میشه. میتونی هم بگی افزایش نمیخوام بدم. این مبلغی که گفتم با 10% افزایش بود. آخر 20 سال هم فکر کنم میتونید بگید که من میخوام مستمری بگیرم و مثه تامین اجتماعی ماهانه مستمری به شما میده.

بیمه عمر فک میکنم هزینه های درمان هم داره. چون چند مدت پیش یه مقاله میخوندم که میگفت بیمه درمان بهتره یا بیمه عمر و اینها رو مقایسه میکرد. 

من با نرم‌افزار بیمه‌بازار حساب کردم، بعد از 20 سال هر دوماه یکبار 200هزار تومان پرداخت کنید، بعد از ...

نه درمان نمیده،مامانم عمل قلب داشت گفتن شامل بیمه عمر نمیشه