2777
2789
عنوان

دعوای خیلی شدید

330 بازدید | 25 پست

امشب ازاون شبای خیلی وحشتناک بود

شوهرم قراربود برام شام بیاره چون کم بودغذامون اما نیوردحالابه هردلیلی

منم اشتباهم این بودکه تااومدودیدم نیورده سگرمام رف توهم وسرسنگین شدم

رفتم نون پنیردربیارم که هی ازم میپرسیدچته چی شده ناراحتی داره؟؟ گفتم توبودی ناراحت نمیشذی؟

اینوکه گفتم خیلی شدیدشروع کرددادوبیدادکردن متاسفانه عادت داره توحرفاش وقتی عصبی میشه(بشدت ادم جوشی وعصبی هستش) فحش رکیک وحرف زشت به من یامادرم میزنه منم طاقت نیوردم جوابشو دادم ولی فقطازخودم دفاع کردم اما اون کولی بازیش گرفته بود وول کن نبود

(وقتی میگم کولی یعنی کوووولی هااا)

پیرنشو جر داد خودشو زد خیس کرد مث دیونه هامیچرخید سرشو عین شامپازه هامیتکوند اصلا ی وضعی.....

منم گآب ب روتون خودمو قهوه ایی کزده بودم ازترس

رفتم سمتش ک ارومش کنم هولم میداد یامیزد منم دیدم خ داره ازحد خارج میشه زدمش خلاصه بزن بزن شدولی بدشانسی چون من ناخن دارم جاشون روبدنش موند

عکس گرف ک بعدا تلافی دربیاره سرم

بعدش کلی گریه کردوجیغ زد تااروم شدرفت بخوابه

(گریشم بیشترسرمادربزرگش ک بزرگش کرده بودو ی سالی میشه فوت کرده بود)

حالا خیلی پشیمونم خیلی نادونی کردم من میدونستم کولیه نباید نازمیکردم

هووووووف 

بخاطر یه غذا نمیشد یه نیمرو درست کنی  و آرامش شوهرت بهم نزنی

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادمای اینجوری ازهمون اول اینجورین بعضی وختا بخاطر سن کمشونه وخامی یاازکسی یادگرفتن مثل پدرمادر الکی شلوغش میکنن وهوچی بازی درمیارن وهمیشه خدا طلبکارن اما اگر بهشون محل ندی و جواب ندی و نشون بدی بی تفاوتی خودشون درست میشن

😐😐😑

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بخاطر اینکه شام نیاورده؟؟؟؟؟این همه دعوا؟؟؟اگ فک میکنی واقعا مقصری از دلش دربیار خب....اونم البته دیگ زیادی شلوغش کرده....ای بابا بااین وضع مملکت همه داغونو بی اعصابن