2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم دوسالشه عصبی و پرخاشگر و غرغرو درست از فردای روزی که رفتم سرکار دیگه نخندید از ۹ ماهگیش رفتم م ...

کارتو ول نکن 

برو مشاوره 

من اوضاعم خیلی بدتر از تو بود 

کارت چیه تایم کارت چطوره

کجایی

خخخخخ
کارتو ول نکن  برو مشاوره  من اوضاعم خیلی بدتر از تو بود  کارت چیه تایم کارت چطوره ...

حسابدارم ۸ تا ۳ وقتی میبینم چه جورزجرمیکشه روحیم میترکه واقعا از دنیا سیرمیشم تازه پیش مامان بزرگم هست کلی بهش میرسه

حسابدارم ۸ تا ۳ وقتی میبینم چه جورزجرمیکشه روحیم میترکه واقعا از دنیا سیرمیشم تازه پیش مامان بزرگم ه ...

برو مشاوره 

تهزانی یا کرج یه خوب معرفی کنم

افسردگی نداشتی تو بارداری ا بعد زایمان

خخخخخ
داغون ترین بودنت فقط به خاطر بچت بود؟ از شهرستانم

خودم افسردگی شدید داشتم ولی نمیدونستم مرئضم

بچم عصبی پرخاشگر بد قلق وابسته و .... ولی به لطف خدا با رفتن به مشاوره من خیلی بهترم بچم هم ولی زمانبره

خخخخخ
خودم افسردگی شدید داشتم ولی نمیدونستم مرئضم بچم عصبی پرخاشگر بد قلق وابسته و .... ولی به لطف خدا با ...

شوهرم اصلا همرام نیست توهیچ زپینه ای خیلی اذیتم میکنه ازهمه چی سیرشدم میدونم تو خونه بمونم دق میکنم ....ممنون ازراهنماییت

شوهرم اصلا همرام نیست توهیچ زپینه ای خیلی اذیتم میکنه ازهمه چی سیرشدم میدونم تو خونه بمونم دق میکنم ...

شوهر منم همینطور به خودت فکر کن 

حقوقت خوبه کارت ول نکن ولی حتما درمان کن

من تقریبل حقوقم واسه درمان میره ولی باز خداروشکد که حقوق دارم و درمان میکنم خودمو

خخخخخ

بچه رو هفته ای سه روز ببر مهد کودک. قطعا اینکه هرروز ساعت زیادی بمونه پیش یه ادم پیر که طبعا خیلی حوصله هم نداره کلافه اش میکنه. هفته ای سه روز ببر مهد و اون دو روز دیگه رو هم وقتی برمیگردی یه استراحتی بکن و با بچه ات برو پارک یا خرید . وقتهایی مه بداخلاقی میکنه بگو بیا بغلم ببینم چی میگی. بغلش کن حتی شده به زور و حسابی بوسش کن. بگو مامان دوستت داره. گاهی کادو بخر بگو رفتم سرکار برا جیگرم اینو خریدم . اگر بتونی باهاش دوتایی استخر برید آب خیلی آرامش بخشه یا الان که هوا گرمه اگررر حیاط دارید استخر بادی بگیر اب کن بره تو آب با هم بازیی کنید 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش