2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکاکنم

65 بازدید | 10 پست

۲۷ سالمه ۱۹ سالگی ترم اول دانشگاه سراسری بودم که ازدواج کردم کاملا بدون علاقه و فقط به خاطر فرار از تنهاشدن ...چون نامادری داشتم داداشم که ازدواج کرد منم بخ اولین خواستگارم بدون علاقه گفتم بله.کارش از صبح بود تاشب..منم دانشگاه میرفتم کم کم سرکارهم اضافه شد ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب 

معتادنیست ...هرزه نیست....خانوم بازنیست...ولی دست بزن شدید داره...منم خب نمیتونستم فقط مثل برده مطیع باشم حرفمومیزدم کتک هم میخوردم کل ۸ سال زندگی به جنگ اعصاب گذشت هردومون مقصربودیم بعداز دو تا سقط و کلی التماس خداکردن الان یه دختر دو سال و دو ماه دارم

معتادنیست ...هرزه نیست....خانوم بازنیست...ولی دست بزن شدید داره...منم خب نمیتونستم فقط مثل برده مطیع ...

یک سال پیش به خاطر تنهایی زیاد و بی مهری های شدید شوهرم خطایی از من سرزد....چندماهیه فهمیده کلی بعدش هم کتک زده منم ناچارا دوبارازش شکایت کردم که الان در جریانه اون هم یک پا وایساده طلاق توافقی منم اصلا اصلا راضی نیستم ازطرفی نمیتونم رفتاراش رو تحمل کنم از طرفی دخترم گناه داره شماجای من چیکامیکردید

یک سال پیش به خاطر تنهایی زیاد و بی مهری های شدید شوهرم خطایی از من سرزد....چندماهیه فهمیده کلی بعدش ...

معذرت میخوام اینقدر رک میگم ولی من جای شما بودم طلاق میگرفتم بعد میرفتم هزار تا غلط میکردم که دو روز دیگه نیام بگم بخاطر بی مهری و تنهایی زیاد خطایی کردم

معذرت میخوام اینقدر رک میگم ولی من جای شما بودم طلاق میگرفتم بعد میرفتم هزار تا غلط میکردم که دو روز ...

چه طور میتونید وقتی از هیچ چیز خبر ندارید انقدر تلخ قضاوت کنید و نظربدید دوست گرامی

واقعا براتون متاسفم فقط همین

چرا؟؟شما خودت واقعیت رو گفتی،حالا خطا که فقط رایطه نیست ممکنه هرچیزی باشه ولی وقتی میای اینجا میگی و نظر میخوای باید همه نظرارو گوش کنی.منم نظرمو گفتم.وقتی از اول میبینم کتکم میزنه چرا زندگی کنم؟وقتی هم زندگی کردم و بچه دار شدم چرا خطایی یا حرکتی کنم که اون بدتر بشه