2777
2789
عنوان

کیک پز ها بیاین ببینم😊😊😊😊😊😊

249 بازدید | 17 پست

سلام کدبانوان😛

خوبین

میخوام کاپ کیک بپزم

قالب فلزی ندارم قالب از این مقوایی ها خریدم

میشه توی اونا پخت؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه

موادو بریزم توش و بذارم توی سینی؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
اره میشه همون استوانه ای بلندا؟

اره قهوه ایا بالاشم چین چینیه😂

از اون کاپ کیکایی که تو فنجون میریزن میذارن تو قابلمه آب جوش بپز😋

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
با آرد میپزی عزیزم یا پودر کیک منم میخوام برا تولد شوهرم بپزم 

با ارد

پودرارو قبول ندارم دوس دارم خودم با سلیقه خودم هرچی خواستم اضافه کنم

مثلا یه عالمه کاکائو😍

عشق کاکائو ام

پودر اماده ها کاکائوش با کیفیت نیست و به اندازه ای که منو راضی کنه نیست

اره فقط جا واسه پف کیک بذاریا

تا کجاش بریزم؟ نصف یا نصف کمتر؟ یا بیشتر؟

از اون کاپ کیکایی که تو فنجون میریزن میذارن تو قابلمه آب جوش بپز😋

میترسم بشکنه لیوانم  تازه فنجان خوش فرم و ساده ندارم براش...مدل داره

با ارد پودرارو قبول ندارم دوس دارم خودم با سلیقه خودم هرچی خواستم اضافه کنم مثلا یه عالمه کاکائو😍 ...

امکانش هست دستورتو برام بزاری؟

من تمام پودر کیکارو امتحان کردم

جدیدا دارم با آرد نول درست میکنم ..پودر کاکائو هم گرفتم..چقدر باید بریزم که مزش بیاد..یسری ریختم فقط رنگش قهوه ای شد

امکانش هست دستورتو برام بزاری؟ من تمام پودر کیکارو امتحان کردم جدیدا دارم با آرد نول درست میکنم .. ...

میخوای.کیک بپزی؟ یا کاپ.کیک

میترسم بشکنه لیوانم    تازه فنجان خوش فرم و ساده ندارم براش...مدل داره

مال منم مدل دار بود آرکوپال باشه نمیشکنه خیلی خوشمزه شد

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔