2777
2789
عنوان

مصاحبه دکترا

2370 بازدید | 33 پست

بچه ها من ترم اخر ارشدم دکترا کنکور دادم دعوت به مصاحبه شدم واس ازاد،ولی مقاله ندارم،ی دونه دارم کنفرانسی،پایان نامم هنوز مرتب جمع نشده که ببرم اونجا یا بتونم درست حرف بزنم پراکندس هنوز مطالبم،خودم نمیخوام برم،چون تهرانم هس دوره از شهرمون،مامان بابام اصرار دارن برو،میگم اخه چیزی واس ارایه ندارم برم‌ضایع شم؟؟چجوری قانعشون کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه پایان نامم بپرسن چی بگم؟تو چی ازت پرسیدن؟ازاد بودی؟

من سراسری بودم هدفم از ادامه تحصیل رو پرسیدن. پایان نامم رو گفتن در مورد چیه و چرا این موضوع رو انتخاب کردی. یک متن زبان تخصصی دادن گفتن ترجمه کن . همین قبولم شدم تهرانم قبول شدم فقط اعتماد به نفس تو حرف زدن داشته باش

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ازاد بودی؟از پایان‌نامم بپرسن چی بگم

آره آزاد ...از پایان نامه هم میپرسن ..باید خلاصش و بگی ..یا اگر آماری باشه از مکانش و چگونگیش میپرسه ...حتی در مورد بعضی دروس پرسید ..حتی از من پرسید که پدر مدیریت ایران کیه ..که من اصلا یادم نمیومد 😂😂😂و اینکه میپرسه شاغلی یا نه و از رشتت چه استفاده ای کردی و میتونی شرایط مالیش رو مهیا کنی و چجوری

من سراسری بودم هدفم از ادامه تحصیل رو پرسیدن. پایان نامم رو گفتن در مورد چیه و چرا این موضوع رو انتخ ...

خوشبحالت عزیزم عالیه دکترا دولتی؟افرین من که ازاد بودم سخت قبول میکنن دانشگاه های دولتی ماهارو

خوشبحالت عزیزم عالیه دکترا دولتی؟افرین من که ازاد بودم سخت قبول میکنن دانشگاه های دولتی ماهارو

نه کی گفته من ارشد آزاد بودم همه همینو بهم گفتم الکی تو دلمو خالی کردن تازه پایان نامم توصیفی و چرت بود اما سر و وضعم مرتب دقیقا شبیه دانشجوی دکتری رفتم و با اعتماد به نفس جواب دادم نمره کتبیمم خوب بود. بله دکتری دولتی خوندم. دکتری پرستاری

نه کی گفته من ارشد آزاد بودم همه همینو بهم گفتم الکی تو دلمو خالی کردن تازه پایان نامم توصیفی و چرت ...

همه دوستام میگن😞وگرنه خیلی دلم میخواپ بخونم دولتی بیارم ازاد شهریه ش وحشتناکه ۱۴_۱۵میشه ترمی،من امسال نخوندم

همه دوستام میگن😞وگرنه خیلی دلم میخواپ بخونم دولتی بیارم ازاد شهریه ش وحشتناکه ۱۴_۱۵میشه ترمی،من امس ...

خوب من یک نمونه بارزم که بعد ارشد آزاد ، دکترامو دولتی خوندم.