2777
2789
عنوان

چرا شوهرم عصبانی نمیشه کتکم بزنه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 92 پست

ببين فقط قول بده

چك خوردي نياي اينجا تاپيك بزني گريه زاري كنياااااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🌈

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

هلاکِ اون چند نفریم که پستِ استارترو  لایک کردن و مشورتم دادنم  

سرکاری#  

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم خب در عوض نمیای ازین تاپیکا بزنی شعورتو ببری زیر سوال خواهرم

والا بخدا😂😂😂😘😘😘😘

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

ببين تختت کم نیست😉😂

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

اگه كتك نمیزنه كه نرماله ولی اگه تا حالا یه بارم عصبانیتشو ندیدی پس سیب زمینیه چون به هر حال ادم نرمال غصبانی هم میشه ولی كتك نمیزنه 

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

برو خواهر و مادر خودت رو سر کار بزار😏😏😏😏

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم تازه عضوم البته چند ساله نینی سایت رو دنبال میکنم ولی حالا عضو شدم

خوش اومدید🌷😊

این مدل تاپیکای سرکاری رو هم به خاطر بسپارید.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚