2821
2789
عنوان

شیرخشک کمکی

195 بازدید | 12 پست

سلام مادران عزیز خواهش میکنم هرکسی که میدونه من رو راهنمایی کنه من پسره دوماه و نیمه دارم که بخاطر شیرکم خودم و بیقراری های مداومش بهش روزی صدوپنجاه سی سی شیرخشک میدم البته تا اونجا که توان دارم از شیرخودم بهش میدم  اما بازم گرسنه هست و همش دستش رو میخوره و گریه میکنه میخواستم بدونم تا چه اندازه در شبانه روز میتونم بهش شیرخشک بدم که براش مشکلی پیش نیاد و گرسنه هم نمونه .ممنون میشم جواب بدین چون واقعا ناراحتم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر چقد ميخواد بده ب حرف اينو اونم توجه نكن منم ميگفتم نه بذار شيرخشك ندم فقط شير خودم 

شير خودمم انقد آبكي بود ك بچه م با اينكه ٤ كيلو بدنيا اومد اما الان ٦ ماهشه وزنش كمه تا گشنشه بده ك معده ش كوچيك نمونه ب حرف هيچكس هم گوش نده 

منم بچم دو ماه و نیمشه اخر شبا ۹۰ تا میدم بخوره راحت بخوابه . کوچولوی شما خوابش تو شب چجوریه ؟ 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
من جواب سوال استارترو دادم عزیزم ک پرسید تا چقدر میتونه شیرخشک بده

هر دو ساعت برا بچه ای هست ک کامل شیر خشکیه .

بچه ای ک فقط ب عنوان کمکی میخواد بخوره در روز سه الی چهار وعده شیرخشک بخوره کافیه .

منم بچم دو ماه و نیمشه اخر شبا ۹۰ تا میدم بخوره راحت بخوابه . کوچولوی شما خوابش تو شب چجوریه ؟ 

ساعت دو میخوابه تا ساعت شش صبح فقط نمیدونم در کل شبانه روز چقدر بهش بدم چون صدو پنجاه سی سی میدم با شبر خودم رو اصلا سیر نمیشه وخیلی گریه میکنه بطوری که اروم کردنش ممکن نیست

منم همین کارو می کنم

در روز چند بار بهش شیر خشک میدم. ۳۰ سی سی نه زیاد.

اونم تازه از دور دهانش میریزه بیرون. ولی باز خوبه به عنوان کمکی. تازه قطره هاشم دکتر گفته میتونی بریزی تو شیر خشک. بخشی هن بخاطر  خوروندن کولیکز و ‌..‌ شیر خشک میدم

ولی شبهایی که شیر خشک میخوره چند ساعت خوب میخوابه

البته من آپتامیل ha. میدم. چند روزی هست از یه نوع دیگه آپتامیل میدم. اونو زیاد دوست نداره. بیشترش رو میریزه بیرون