2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهرم بهم میگه من راضی نیستم تو خونه من غذا میخوری

| مشاهده متن کامل بحث + 16891 بازدید | 204 پست

چطوری تا الآن تونستی کنار بیای با این اخلاق مزخرفش؟!ینی واقعا نمیدونه رسیدن به زنش و خرج خورد و خوراک وپوشاک همسرش و نیازاش یکی از مهم ترین وظیفه هاشه!

دانش آموخته طب سنتی🥰

الان حتی اگه بریزن سرمم واسم مهم نیست

طلااااااق بگیر برو خونه مادرت فوقش اونجا هم کسی حمایتت نکنه فرقی با خونه شوهر نداره که عوضش منت سرت نیست.

چرا با همچین عتیقه ای موندی !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدااا ولی قبل آشناییتون این رفتارارو نمیکردن؟؟ این کارا خیلی بی احترامیه یعنی چی؟ واقعا چرا با ...

شرایطشو ندارم جدا بشم واگرنه واقعا دوسش ندارم اونم منو نداره فکر کنم یکم زشت شدم به خاطر اونه 

پس چرا دیگه زن گرفته؟؟ گرفته وظیفشه خرجت رو بده. شوهرت خسیسه؟

دور از جون استارتر، کلفتم گرفته بود باید حقوقس رو میداد! واقعا از دست اکثر این مردای ایرانی نفهم!

با خوبی به هم زندگی زیباتر و دوست داشتنی تره. O_O

وا؟بگو جونت دربیاد وظیفته خرجموبدی.اینجورباشه بروخونه بابات واسه چی بمونی کلفتی اونوبکنی.حامّال اه ببخشیداعصابم خوردشد😖

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌

با هر اخلاقى تاكيد ميكنم با هر اخلاقى ميشه كنار اومد اِلّا خساست و هرزه بودن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

برو دادحواست بده نفقه بگیر.  اینجور ادما فقط حرف زورو قبول دارن وظیفشه خرجتو بده .اصلا کوتاه نیا. نمیخاست بع جیبش زحمت بده چرا زن گرفت . هووف عصبی شدم.واقعا

گناه بزرگ منی