2777
2789
عنوان

3 شیره برای نی نی

10067 بازدید | 15 پست

شنیدم واسه وزن گیری خیلی خوبه؟ 6 ماه و نیمشه چجوری بهش بدم بخوره 3 شیره رو؟؟؟ 

و یک سوال دیگه تو سوپش آب قلم بریزم بهتره؟؟؟ 

و شما توی پوره ی میوه بچتون چیزی میزنید مثل ماست شیر یا حالا خامه؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه شیره یعنی شیره انگورو خرما و توت؟ اگه این سه تا منظوذتون هست به نظرم براشون سنگین باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

من به جای شیرینیش  تو فرنییش می ریزم.

البته شیرش اصله و خودمون درست کردیم.

از کم شروع کن که حساسیت ند اشته باشه.

از اب مرغ و پای مرغ شروع کن .بعد اب قلم بریز تو یوپش.

میوه هم من کلا نمیدم به دخترم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

اگه منظورت از ۳شیره , شیره خرما یا انگور هس داخل فرنی یا حریرش بجا شکر بریز . اب قلمم داخل سوپش عالیه ولی سوپ واسه بچه ۶ماه سنگینه بذا از ۷ یا ۸ ماهگیش . داخل پوره میوه پسرم من خامه میریختم ماست داخل نمیریختم ماست با سویق مخلوط میکردم جدا بهش میدادم . الانم زوده بخوای پوره میوه بدی .

ای وای هر کسی یه چیزی میگه حالا موندم چی بدم بهش بخدا

به نظرم سنگینه برای معدش حدااقل سه سال به بالا من که به دخترم نمی دم، اگه وزنش. کمه براش شربت تقویتی بگیر، ضمن اینکه بچه ها 7.8 ماهگی به بعد معمولا لاغر میشن بخاطر دندون، و تحرکاتشون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان
اگه منظورت از ۳شیره , شیره خرما یا انگور هس داخل فرنی یا حریرش بجا شکر بریز . اب قلمم داخل سوپش عالی ...

اخه بهداشت و دکتر به من گفتن 6 ماهش که تموم شد فرنی و سوپ رو بهش بدم

چرا؟ مگه میوه ضرر داره؟؟؟ مثل سیب یا موز؟  

نه عزیزم 

اگه وزن بچه کمه به جای میان وعده بهش شیر بیشتری بده.

تا ۱ سالگی وزنگیریه بچه فقط با شیر هست.

غذا فقط برای اینکه با مزه آشنا بشه و جویدن رو یاد بگیره

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
اخه بهداشت و دکتر به من گفتن 6 ماهش که تموم شد فرنی و سوپ رو بهش بدم

خوب عزیزم از ۶ ماهگی باید بهش بدی فرنی و حریره رو 

من سوپ با انواع پورها رو از ۷ ماهگی دادم , بهداشت هر کاری گفته همون کارو انجام بده