2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا داسته یا نداشته اگه نداشته ک خدا دو شکر اگه داشته مثلا میخوایی چکار کنی؟؟؟ دنبال هر حس کنجکاویتون نرید زندگیتو بکن

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

گذشته هرکی بخودش مربوطه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

[QUOTE=96351901]بدونی میخوای طلاق بگیری؟؟؟داشته که داشته اگه الان سالمه و وفاداره چه مشکلی داری؟[/QUOTE

میگن این مردارودانزالن که الان مشکل 90درصدآقایونه...یعنی 90درصد مجردیشون رابطه داشتن؟وحشتناکه

اول دست و پاش رو میبندی بعد با چماق وامیسی بالا سرش میگی اعتراف کن. اعتراف نکرد تفنگ میاری یه تیر شلیک میکنی به پاش حتما میگه چه کارا کرده چه کارا نکرده. 

مارپل در خدمت شماست  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
[QUOTE=96351901]بدونی میخوای طلاق بگیری؟؟؟داشته که داشته اگه الان سالمه و وفاداره چه مشکلی داری؟[/QU ...

نه اصلا اینطور نیس زودانزالی به خاطر مشکلات عصبیه و ریشه روانی داره به رابطه قبلی ربط نداره

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍