2777
2789
عنوان

چه اسمی قشنگه؟؟

268 بازدید | 21 پست

اسمایی که به امین بیاد  لطفا بگید هم دختر و هم پسر🤗🤗🤗

تعداد رای : 12
نظرسنجی
آمین
4
33%
ایمن
0
0%
سلین
8
66%
یامین
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی ایمن یا اِیمِن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یامین و ایمن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

عجب 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

آیین 

ائلین

ائلونممیش دن قاباخ حتما خانیمیزین اوزون صابینینان بیر یوون  منیم اؤزومون سندرم اَت آجیلیغ بیقرار واردی دیلیمده  آنامین بویوح معجزه‌سی خمیر پیتزا سیز پیتزا جورلماخدی  آنامین معجزهسی بویودیکی دییر من هشواخ کیشین یانندا یاتمازدیم اوزوده 10دنه اوشاخ دوغموشدی  بیر پارا قین آنالاردا واردیلارائله گلین لرینه جیجیح(حسادت) ائلیلر ائلبیر اؤزلری گئدجادیلار اوغلانلارینا  

سلین خوبه ولی خارجیه اسمهای ایرانی قشنگترن 

اصلا بزار آزاده و امین 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی