2777
2789
عنوان

سوال اینستا

80 بازدید | 8 پست

سلام شخصی منو قبلا فالو میکرده سرچ کردم تو فالوورام اسمش نیومد چن روز بعد چن روز اسمش تو سرچ فالوورام اومد سوالم اینه که اگه دوباره منو فالو کرده پس چطور اعلان واسم نیومده که فلانی شمارا دنبال کرد چطور ممکنه دوباره فالوم کنه بدون اینکه اعلانی چیزی برام بیاد 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشو هاید کرده عزیزم البته تو مدتی که پیجشون هایده نمیتونن با اون پیج فعالیت داشته باشن تا زمانی که از هاید درش بیارن واسه همینه

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...

این اتفاق برا منم افتاده 

نمیدونم داستان چیه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
خوشو هاید کرده عزیزم البته تو مدتی که پیجشون هایده نمیتونن با اون پیج فعالیت داشته باشن تا زمانی که ...

مخفی چرا کرده یعنی واسه اینکه نفهمم ؟

خدایا داده ونداده ات راشکر
مخفی چرا کرده یعنی واسه اینکه نفهمم ؟

نه بابا هاید کردن ینی همون بستن موقت 

هاید کنه هیشکی نمیبینتش واسه شما نبوده...

من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...