2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخ ببخشید  واقعاً معذرت میخوام که مزاحم شدم

سلام زهرا جان.خوبی؟عزیزم من الان در خدمت هستم سوال داری بپرس.دیشب از عروسی اومدم همسرم مسموم شد نتونستم وقت بذارم اینجا.هرچی سوال داری بپرس

سلام زهرا جان.خوبی؟عزیزم من الان در خدمت هستم سوال داری بپرس.دیشب از عروسی اومدم همسرم مسموم شد نتون ...

امیداورم هرچه زودتر خوب بشه

گلم تو خصوصی یه اطلاعاتی دادم از خودم که بهتر راهنمایم کنید

اگه هم راحتید من اینجا کپیشون کنم؟

سلام

گفتم بهتره برای شروع یه توضیحی در مورد کتاب کارهام وسطح سلامدرسیم ونحوه خوندنم بدم

ادبیات:گاج نقره ای جامع_خیلی سبزجامع

عربی:گاج نقره ای جامع_خیلی سبز جامع

دینی:گاج نقره ای_کتابچه آیات مهروماه_کتابچه آیات وعبارات نشرالگو

زبان:مبتکران شهاب اناری_گاج نقره ای_کتابچه لغات مهروماه_ردینگ خیلی سبز

زمین:خیلی سبزجامع_نشردریافت

ریاضی:مهروماه جامع_گاج نقره ای دوم وسوم

زیست:خیلی سبز دوم وسوم_نشرالگو هرسه پایه_عبارت نامه مهروماه_تصویری مهروماه_آبی قلمچی_سه سطحی قلمچی_موج آزمون

فیزیک:گاج نقره ای پیش وپایه _۳۰سال کنکورآبی قلمچی_سه سطحی قلمچی

شیمی:مبتکران واجب وفیل هرسه پایه_گاج نقره ای پیش وپایه_عبارت نامه مهروماه_آبی قلمچی_سه سطحی قلمچی_فارآزمون پیش وپایه_موج آزمون پیش وپایه

۶سال کنکور تجربی وزرد عمومی برای سال۸۷تا۹۷(دودست)رو هم دارم

میدونید من تاقبل از عید میخونم ولی بعداز عید که شد چون تمام عید مهمان دلشتیم وخیلی اوقات چندروز میموندن کلاً شبانه روز شلوغ بود

از درس فاصله گرفتم وخواستم شروع کنم که پسرخالم فوت کرد وخونه ما تو شهر مادریم هست وبقیه همه تا چهلم خونه ما بودن آخر هفته ها ودوهفته اولم کلاً خونمون بودن

وبعدشم ازبس عقب موندم وفاصله گرفتم حس میکردم هیچی بلد نیستم ونخوندم وهمششش ترس واسترس وفشار روحی بود

ولی من روز نرمال ده ساعت میخونم

بعد سرعتمم خوبه

تو دوران مدرسه درس هرروز همان روز(بجز سال پیش😔) میخوندم و فقط سوال کنکور رو از کتاب آبی قلمچی میزدم ودرصدهای شیمی حداقل۷۰(گاهی ۱۰۰) زیست حداقل۵۰(بدون هیییچ تستی)ریاضی ۴۰(بدون تست) فیزیک حداقل۰۵(بدون تست برای بعضی فصل ها ۱۰۰هم داشتم)

دینی حداقل۸۵(بدون تست)ادبیات حداقل ۷۰(بدون تست) عربی۵۰ بدون تست  زبان۴۰بدون تست(زبان وعربی الان خیلییییی بهترم ولی سرعتم کمه تو خوندن تست ها برای این دو درس ولی برای دینی وادبیات سرعتم عالیه)

اگه درصدهام خوب بود نسبت به تست نزدنم بخاطر این بود که مدرسه خاص بودم و معلم های خیلی خوبی داشتیم.منم خیلییی عمقی ودقیق کتاب هارو میخوندم

بعد تو همون دوران مدرسه که اینطور بودم روزهای مدرسه۸ساعت و روزهای تعطیل هم ۶تا۸ساعت میخوندم

الان من تصمیم دارم اگه خانوادم موافقت کنن برم آزاد یاغیرانتفاعی یه شهر دیگه وتو خوابگاه باشم وبخونم(من از دوران راهنمایی تاآخردبیرستان شنبه تاچهارشنبه خوابگاه بودم وعادت دارم به شرایط خوابگاه)

حالا بگید تو تابستون چقدر از مباحث رو تموم کنم وکدوم کتاب هارو کامل جمع کنم

واینکه هرکدوم از کتابکار هام خوبه بگید نگه دارم و هرچی لازم دارم بگید تا از پیش بچه ها پیدا کنم چون دیگه نمیتونم هزینه کنم

واینکه نمیتونم آزمون بدم حداقل تا وقتی که برم دانشگاه

واینکه من میخوام زیر۸۰ نزنم هیچ درسی رو 

سلام زهرا جان.خوبی؟عزیزم من الان در خدمت هستم سوال داری بپرس.دیشب از عروسی اومدم همسرم مسموم شد نتون ...

گلم همه چیز رو دوباره اینجا نوشتم

خواههههههههش میکنم کمکم کن

بخدا من آدم تنبل یا بی لیاقتی نیستم ولی از لحاظ روحی دچار مشکل بودم

من از ضعف وشکست بیزارم

من از سن ۱۲سالگی از خانوادم جداشدم بخاطر هدفم

ولی الان میبینم چقدررر ازش دور شدم

ولیرمن میخوام براش بجنگم وبدستش بیارم

گلم همه چیز رو دوباره اینجا نوشتم خواههههههههش میکنم کمکم کن بخدا من آدم تنبل یا بی لیاقتی نیستم و ...

عزیز دلم من تو خصوصی جواب دادم ببخش دیر شد .خیلی از دیروز سرم شلوغه.ولی هرچی سوال که بدونم جوابشو بهت میگم

عزیز دلم من تو خصوصی جواب دادم ببخش دیر شد .خیلی از دیروز سرم شلوغه.ولی هرچی سوال که بدونم جوابشو به ...

خیلی ممنونم بخدا

ببخشی که مزاحمت شدم.

فکر کردم دیگا نمیای میخواستم امروز شروع کنم خودم