2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

278 بازدید | 35 پست

جلو خوانوادتون بگه من فقط به خاطر بابات اومدم با تو ازدواج کردم وگرنه کی تو رو می گرفته چه برخوردی باهاش میکنید این بگم بی دلیل این حرفو بهتون بزنه نه اینکه اون لحظه دعوا باهم کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم فکنم فقط سکوت میکردم اون لحظه

خیلی حرف عجیبیه

اگه برای پول بابام باهام ازدواج کرده باشه پس داره به عمق رذالت خودش اعتراف میکنه...

اگه برای اخلاق و ادب بابام بوده که داره به عمق حماقت خودش اعتراف میکنه آخه مگه مجبور بوده باهام ازدواج کنه ؟؟؟

اصلا نمیدونم باید جواب اینطور آدمی رو چی بدی😐

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

حالا من یه سوال ازت میپرسم تا بفهمی هنوز به عمق فاجعه نرسیدی. اگر مامانت جلو شوهرت و عروستون بگه به شوهرت که جنس فروخته شده ،یعنی شما  پس گرفته نمیشه و شوهرتم در جوابش بگه اشکال نداره ، مال بد بیخ ریش صاحبش. و بعد بحث ارایش پیش بیاد و شوهرت باز هم جلو مامانت بگه میمون هرچقدر هم ارایش کنه فایده ای نداره و قشنگ نمیشه پس لطف کن و دیگه ارایش نکن. چه حالی بهت دست میده؟همه این حرفارو شوهر خواهرشوهرم جلو من و مادرشوهرم زد، مادرشوهرم که اصلا به روی خودش نیاورد و خندید ، خواهرشوهرم بیچاره اشک تو چشماش جمع شد، و منم اون وسط به حدی ناراحت شدم که قلب درد گرفتم،  و جرات هم نکردم به شوهرم بگم چی شده و چی شنیدم، چون میدونستم شوهرم بدجور امپر میچسبونه. در نهایت هم داشتیم میرفتیم باغ وحش با خواهرشوهرم، شوهرم پیاده شده بود یه چیزی بخره، بعد خواهرشوهرم برا ناز کردن و ارضا غرورش جلو من به شوهرش گفت فلانی اگر شیرا منو بخورن چی؟ من میترسم. شوهرش هم خیلی راحت بهش گفت شیرا اشغال خور نیستن نگران نباش. همه این اتفاقا هم تو دوران عقد افتاد

میگفتم هنوزم دیر نشده ماهی و هر وقت از اب بگیری تازه اس.طلاقم بده ببینیم کی ضرر میکنه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
نمیدونم فکنم فقط سکوت میکردم اون لحظه خیلی حرف عجیبیه اگه برای پول بابام باهام ازدواج کرده باشه پس ...

چقدر فهمیده ای تو

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
حالا من یه سوال ازت میپرسم تا بفهمی هنوز به عمق فاجعه نرسیدی. اگر مامانت جلو شوهرت و عروستون بگه به ...

نه تو از شوهر شانس آوردی نه خواهرشوهرت

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
حالا من یه سوال ازت میپرسم تا بفهمی هنوز به عمق فاجعه نرسیدی. اگر مامانت جلو شوهرت و عروستون بگه به ...

واااای بیچاره چه دلی داره.ما یه بار دوران عقد رفتیم تفریح من رفتم بالای پرتگاه شوهرم گفت نرو میفتی شر میشه برام.منو میگی انقد گریه کردم که چشام باز نمیشد که دلواپس افتادن من بود که شر نشه براش وگرنه جونم به درک تا یه هفته باهاش قهر بودم هی میگف به خدا منظورم این نبود.ولی مگه من فراموش میکردم هنوزم گاهی اوقات به روش میارم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم