2777
2789
ماوری ک دختر داره یجایی از مرغ بدش میاد حالا پختنش، شستنش، خوردن، خورد کردنش 1جا حالش بد میشه.  ...

سلام عزیزم، خوبین؟

متوجه نشدم اگه تو دخترم خوشم اومد و تو این بدم اومد جنسیتش یکیه یا فرق میکنه؟؟

همه چیز متفاوته، فقط شکمم تو دختر اولم مو دراورد و ۳ ماه بدنموجوش زد تو این هم همونه و اینکه کمی معده ام درد میکرد. بقیش کاملا فرق داره. 

شوهرم اصلا اصلا جنسیت براش مهم نیست میگه دختر برکتش زودتر از خودش میاد و سلامتیش از همه چیز براش مهمتره و میگه اینو بدون دختر هزار برابر تو بزرگی بیشتر به فکرت هست و بدردت میخوره.

من دوست داشتم دو  جنس داشته باشم. و فشار اطرافیان منو اذیت میکنه،همین. من هیچ وقت،هیچ وقت بخاطر جنسیت بچه مو صدق نمیکنم. اتفاقا سلفری DNA دادم و جوابش هنوز نیومده.اصلا قصد بارداری نداشتم حتی ازمون دکترا قبول شده بودم میخواستم درس بخونم این ناخواسته شد وگرنه من دختر اولمو بی نهایت دوست دارم و به وجودش افتخار میکنم هیچکس تو دنیا بعد مادرم منو اینقدر دوست نداشته، حتی بیشتر از شوهرم که ادعا میکنه منو خیلی دوست داره، بیشتر دلش واسم میسوزه، یک فامیل و ی حرف ادب و معرفت دخترم.

فقط مهربانی از انسان بجا می مونه.🌸
سلام عزیزم، خوبین؟ متوجه نشدم اگه تو دخترم خوشم اومد و تو این بدم اومد جنسیتش یکیه یا فرق میکنه؟؟ ...

میدونم عزیزم هرکی یچی دوست داره.... آقایون و نگو ک ی مشت دختر پرستن منم 1نمونش و خونمون دارم 😂🤦‍♀️

ببین مثلا سر دخترتون خیار بدتون میومد الان ببینید حستون ب خیار چیه خوشتون میاد یا ن. 

چیزی ک واقعا بدتون نیومد خیلی خیلی روس حساس بودین. 

اگه فرق کرده نظرتون قطعا جنسیت متفاوت دارین. 

من خودم محض فضولی همیشه زودتر از 10هفته جنسیت و فهمیدم با ازمایش🤦‍♀️😂

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم هرکی یچی دوست داره.... آقایون و نگو ک ی مشت دختر پرستن منم 1نمونش و خونمون دارم 😂🤦‍♀️ ...

من تو بارداری اول از شوهرم بدم میومد، شدید به بوی بدنش حساس شده بودم، نمیتونستم تحملش کنم. ولی تو این بارداری خوشم میاد و به شدت بهش وابسته شدم.

و بارداری اول از گوشت قرمز خوشم‌میومد ولی تو این بارداری بدم میاد و اصلا تحمل بوی کباب رو ندارم.

تو بارداری اول ریزش مو نداشتم، الان دارم.

بارداری اول جنین تو پهلوهام بود الان دقیقا زیر ناف متمایل به راست و تازگیا اومده دقیقا پشت ناف و احساس سوزش در ناف دارم.

بارداری اول ۴ ماه تمام ویار شدید و معده درد شدید و زیر سرم وی بار هم نتونستم غذا بپزم. ولی این بارداری دوست دارم بپزم و فقط بدن درد دارم مثل استخوان درد، سردرد شدید.

تو بارداری دخترم لبنیات خیلی میخوردم الان نمیتونم حالم بد میشه و گرمیجات مثل عسل و خرما و انگور ... هر چیزی با طبع گرم خیلی حالمو خوب میکنه.

تو بارداری اول شدیدا گرمایی، این بارداری سرمایی.

و خیلی چیزای متفاوت دیگه.

عزیزم رفتم اونومالی هفته ی ۱۶ گفت احتمال بالا دختر و تو برگه هم نوشت. و امروز جواب سلفری هم اومد تو اونم نوشته بود مونث.❤

من تو بارداری اول از شوهرم بدم میومد، شدید به بوی بدنش حساس شده بودم، نمیتونستم تحملش کنم. ولی تو ای ...

خدا بهت ببخشه... 2تا خواهر جفت شدن. ان شالله یدونه 2قلو پسر بیاری برای دخترات... به به... عالیه 😍😍😍

هیچوقت ب بچه کم قانع نشو. اگه 1روزی پیش خودت فکر کردی بچه کم خوبه بیا بهم پیام بده تا بگم هیچی عین بچه کم زجر اور نیست. 

شرایط بد برای هممون هست اما اگه شوهر خوبی داری زندگی ارومی داری ب 2تا قانع نباش. 

الهی از ته دل بخندی با دخترات 🌹🌹😍😍😍

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
خدا بهت ببخشه... 2تا خواهر جفت شدن. ان شالله یدونه 2قلو پسر بیاری برای دخترات... به به... عالیه 😍😍 ...

فدای تو عزیزم.ان شا... شماهم همیشه از ته دل شاد باشی❤.

من به یکی قانع بودم دوتا از سرمم زیاده. تو این زمونه بی دروپیکر و بی قانون و هرجومرج دوتا خیلی خیلی خیلی زیاده.

فقط بچه اوردن مهم نیست، تربیت، آموزش و اینده اون دوتا هم باید تامین بشه. بچه ی زیاد جز فکر و دغدغه برای پدر و مادر چیزی نداره. باید پدر و مادرم برای خودشون زمان کنار بذارن. انسان فقط یکبار بدنیا میاد.