سلام دوستان لطفایه لحظه بیاین به راهنماییتون نیازدارم....من باید۲۰همین ماه یعنی۴روزدیگه پریودبشم امادیروزعصریه کم خونریزی داشتم اماامروزصب مثل حالت لکه ی قهوه ای شده بودونیومده بوددیگه من اقدام کرده بودم برای باراداری یعنی باردارم وداره سقط میشه یانه پریودشدم؟؟اخه این ماه هم دکترم داروداده بودبرای اینکه ازروزشوم قاعدگیم شروع کنم...من مشکل تنبلی تخمدان دارم...حالامن چیکارکنم یعنی پریودیه یانه اخه اگه پریودی هم باشه بایدبدونم که روزسوم شروع کنم داروهام مصرف کمم لطفاراهنماییم کنید
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
صبر کن این لکه بینی بوده ببین کامل قاعده میشی یانه
یعنی صبرکنم؟؟اخه اگه همین پریودیم باشه وازروزسوم بگذره چی چون بایددارومصرف کنم؟؟؟بعدراسی شمااگه یه روزعصرپریودبشی اون روزروواسه روزاول حساب میکنی؟؟یافرداش رو..روزاول؟؟
یعنی صبرکنم؟؟اخه اگه همین پریودیم باشه وازروزسوم بگذره چی چون بایددارومصرف کنم؟؟؟بعدراسی شمااگه یه ر ...
مثلا من امروز صبح پریود شدم تا فردا صبح میشه۱روز حدود۲۴ساعت میگذره دیگه..
شما صبح کن تا کامل خون بیاد یااینکه لکه های قهوه ای بیشتربشن
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
الان خون کامل اومد فردا همین موقع میشه ۱روز یعنی شما بایدازچهارشنبه شروع کنی به دارو
منم چرخه قاعدگی م خیلی نامنظم بود ی ماه 20 ام ی ماه 10 ام ی ماه میدی 2 بار پریود میشدم، آخر رفتم پیش ماما بعد واسه اختلالات قاعدگی کلی درمان های مختلف داشت دگ انقد با دکترم پیگیری کردیک ک دگ درست شد خداروشکر مشکلم حل شد