2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی😢😢

222 بازدید | 14 پست

سلام فردا باید واکسن دوماهگی دخترم بزنم انشالله

چیکار کنم

قطره بهش بدم قبلش؟آب قند؟کمپرس سرد و‌گرم رو توضیح میدین چجوریه لطفا

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

من دیروز زدم.بعضیا میگن قبلش قطره بده اما بهداشت گفت نده افت فشار میاره.هر۴ساعت بعد استامنیفون بده روز اول کمپرس سرد روز دوم گرم.البته من دیروز یکم سرد گذاشتم دیگه خواب بودن اذیت نکردمشون از صبح هم یکبار گرم

قبلش قطره بده دوبرابر وزنش نیم ساعت قبل بده

کمپرس هم همونجا برات میگن 

من هنوز یکی از واکسنای پسرمو نزدم همین که جدید اومده فراخوان دادن همه بیان بزنن فلج اطفال

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اطلاعی ازواکسن نوزادندارم

ولی یه دوستی دارم خوواهرش بعداز17سال بچه دارشد

یه دخترگیرش اومد توی2ماهگی رفت واکسن بزن بیچاره واکسن که زد بهش نساخته بود کبدشوازداغون کرده بود

بیچاره مردبخاطرواکسن

من اطلاعی ازواکسن نوزادندارم ولی یه دوستی دارم خوواهرش بعداز17سال بچه دارشد یه دخترگیرش اومد توی2م ...

یا جده‌ی سادات😭😭😭😭😭

من بخاطر همین چیزا هنوز آخری رو نزدم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یک ساعت قبل واکسن بهش دو برابر وزنش استانمینوفن بده.بعدش هر 4 ساعت بده.روز اول کمپرس سرد منظور یخ نیست بزار شیر آب بره خنک شد حوله رو خیس کن بزار حای واکسن.روز دوم کمپرس گرم.اگه توی تشت آب گرم بزاریش که خیلی خوبه

من اطلاعی ازواکسن نوزادندارم ولی یه دوستی دارم خوواهرش بعداز17سال بچه دارشد یه دخترگیرش اومد توی2م ...

😭😭😭😭😭😭وای خدا بیچاره مادرش

😭😭😭😭😭😭وای خدا بیچاره مادرش

خیلییییییی وحشتناک بود حالشون

من‌که یه غریبه بودم عکسای اون نوزادکوچولوروکه میدیدم گریه میکردم اونم بعداز17سال گیرشون اومده بود

خیلییییییییییی مواظب نی نیاتون باشین انشالله که به سلامتی بزرگ بشن.

عزیزم قبلش به بچه چیزی نده.سرخود کار نکن.یه سریا اطلاعات از نت میگیرن وگرنه دکتر به من چنین تجویزی نکرد.تو کمپرس هم دقت کن دوست عزیز گفتن تشت اب بزار چنین کاری نکنی بچه تا۲روز نباید محل تزریق اب بخوره.رعایت کن.من امروز با سشوار از روی پارچه حرارت دادم.کمپرس سرد هم یخ خشک داشتم میت نی یخ رو توی پلاستیک بریزی بعد ازروی پارچه روی بچه بزاری اب به پای بچه نخوره.

عزیزم قبلش به بچه چیزی نده.سرخود کار نکن.یه سریا اطلاعات از نت میگیرن وگرنه دکتر به من چنین تجویزی ن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😍