2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

126 بازدید | 16 پست

سلام دوستانم.من الان ۴ماهه از قرص جلوگیری مارولین استفاده میکنم البته بعد از سقطم شروع کردم.و هربار بعد از ۲۱قرص پریود میشدم و‌دوباره شب هفتم شروع میکردم قرصمو الان ۴روزه قرصمو قط کردم هنوز پریود نشدم.جرات نمیکنم طرف بی بی چک برم..درضمن قرصامو شبا بین ساعت۱۱تا ۱۱ونیم میخوردم نمیدونم چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید

یعنی به محظی که قرص و قطع میکردی پریود میشدی؟ 

من قرصم که تموم میشد روز چهارم پریود میشدم

3 روز بعدش هم بسته جدید و شروع میکنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یعنی به محظی که قرص و قطع میکردی پریود میشدی؟  من قرصم که تموم میشد روز چهارم پریود میشدم 3 ر ...

قبلنشو یادم نیس.ولی برا ماه مبارک از اولش یه بسته رو شروع کردم ب محظ تموم شدنش بسته ی بعدو شروع کردم و تا نصفه قط کردم چون دیگه تموم شد ماه مبارک و بعد یک شب پریود شدم چن روز اولش لک بینی بود ولی بعدش زیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلنشو یادم نیس.ولی برا ماه مبارک از اولش یه بسته رو شروع کردم ب محظ تموم شدنش بسته ی بعدو شروع کردم ...

خب کارت اشتباه بوده

الان هورمونات بهم ریخته

وقتی یه بسته رو کامل نخوری آسیب به بدنت میزنی

بجز اون قرص خاصیت جلوگیری رو از دست میده! 

وقتی یه بسته رو شروع میکنی باید کامل سر ساعت و مرتب بخوریش

وقتی تموم شد 7 روز بعد بسته ی جدید و شروع میکنی حتی اگه پریود باشی

کامل هم بسته ی قرص رو میخوری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب کارت اشتباه بوده الان هورمونات بهم ریخته وقتی یه بسته رو کامل نخوری آسیب به بدنت میزنی بجز اون ...

خب اون نصف بسته رو ک بعد یک بسته بلافاصله استفاده کردم و ول کردم پریود شدم..ینی الان شما میگی چی شده؟ چیکار کنم

خب اون نصف بسته رو ک بعد یک بسته بلافاصله استفاده کردم و ول کردم پریود شدم..ینی الان شما میگی چی شده ...

نباید بسته ی قرص و نصفه ول کنی

نباید یه بسته رو بلافاصله بعد بسته ی بعدی شروع کنی

7 روز پریود میشی قضای روزه اتو تو زمستون میگیری

الان هم امکان باردار بودنت ضعیفه احتمالا هورمون هات بهم ریخته

این مدت و با کاندوم جلو گیری داشته باش تا پریود بشی

از روز 5 پریودی ات بسته ی قرص رو شروع کن

ینی الان فردا پنج روزه ک قرصو نخوردم شروع نکنم تا پریود بشم؟

نه

شاید باردار باشی

بذار خود بدنت دوره اش رو پیدا کنه

نگو‌ توروخداااااا مرسی ک جوابمو‌انقد خوب میدی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

خب اگه باردار باشی اون قرص به نی نی ت ضرر میزنه

نه شاید باردار باشی بذار خود بدنت دوره اش رو پیدا کنه

فقط یه سوال دیگه اینکه چجوری میشه از رو‌قرص حاملگی ناخاسته پیش بیاد. ؟ این که میگن سرساعت دقیق باید بخوری دقیقشم باید دقیق باشه؟ 

فقط یه سوال دیگه اینکه چجوری میشه از رو‌قرص حاملگی ناخاسته پیش بیاد. ؟ این که میگن سرساعت دقیق باید ...

مثلا ساعت 11 شب میخوری ساعت 10 بخوری اشکال نداره ولی از 11 رد نشه

اگه یه قرص و کامل  یادت بره بخوری باید اون ماه جلوگیری با روش دیگه ای هم داشته باشی

این قرص ها هم احتمال خطا دارن که اگه باردار بشی باهاشون حتما بچه دو قلو یا چند قلو میشه

پس همراه با قرص، جلوگیری طبیعی هم داشته باشین یعنی داخلش نریزین متوجه هستی؟ 

مثلا ساعت 11 شب میخوری ساعت 10 بخوری اشکال نداره ولی از 11 رد نشه اگه یه قرص و کامل  یادت بره ...

اره متوجهم. من دوبار قرصمو فراموش کردم ولی شبش نزدیکی نداشتم و روز بعدش تا یادم اومده سریع خوردم..قرص رو‌نزدیک تایم نزدیکی بخوری اثر نداره، ؟ 

اره متوجهم. من دوبار قرصمو فراموش کردم ولی شبش نزدیکی نداشتم و روز بعدش تا یادم اومده سریع خوردم..قر ...

یه دونه قرص و یادت بره رو کل امنیت اون ماه تاثیر میذاره

باید کل اون ماه جلوگیری با روش دیگه ای هم داشته باشی‌