2777
2789
اره والا منم دخترو پسر برام فرقی نداره املدوست دارم بچم ازخودم باشه ژنش خونش ازمن باشه😢

عزیزدلم چرا اینقدر زود ناامید میشین 

تا زک دکتر یک حرفی زد چرا ناامید میشبن

تو این مرحله از زندگی ک داریم ناامیدی معنا نداره 

من ب همسرم گفتن امکان نداره باردار بشیم 

بخاطر مشکل از سمت همسرم 

چندتا دکتر عوض کردیم 

و هنوز هم راه طولانی داریم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه عزیزم چرا ناراحت بشم ... تخمکم ضعیفه دارو روم اثر نداره... رفتم مهزیار گفت باید خودت کسی رو پیدا ...

چرا مطب خود دکتر نمیری باهاش صحبت کنی ؟که بهت معرفی کنه 

میدونی اخه ادمی ک باید پیدا کنی هم باید ادم مطمئنی باشه و هم غریبه باشه طوری ک دیگه چشم تو چشم نشید باهم 

برو بقیه مراکز و پرس و جو کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم چرا اینقدر زود ناامید میشین  تا زک دکتر یک حرفی زد چرا ناامید میشبن تو این مرحله از ز ...

من ۳۰ سالمه ۲۴ سالگی ازدواج کردم  از ۲۵ سالگی هر دکتری که بگی رفتم چقد درا به روم بسته شد ولی بازم نا امید نشدم چون میدونم اون بالا خدایی هست که هوامو داره و نجاتم میده ...☹

خدایا تنها امیدم تویی ... تنهام نزار...

ای کاش کاری از دستم برمیومد 

واقعا از صمیم قلب دوست داشتم کاری برات انجام بدم 

من برج ۳ پانکچر شدم و مرگ ب چشمام دیدم 

ده روز هم بعدش بستری بودم کل ده روز ارزوی مرگ میکردم 

اگه اون خاطره تلخ ک هنوز بیاداوریش تنمو میلرزونه نبود باور کن خودم رایگان کمکت میکردم 

😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳۰ سالمه ۲۴ سالگی ازدواج کردم  از ۲۵ سالگی هر دکتری که بگی رفتم چقد درا به روم بسته شد ولی ب ...

تهران برو 

تهران دکترهای فوق العاده ایی داره

من مریض دکتر صارمی دیدم کلا یکی از تخمکدان هاش تو بچگی از دست داده بود و دومی هم تنبلی شدید داشت 

ولی با ای وی اف الان دوتا بچه داشت 

راحت ترین کار الان برات اینه ک بری دنبال تخمک اهدایی 

ولی راه دیگه ایی هم داری اینکه بری شیراز اصفهان یزد تهران 

و با بهترین دکترا مشورت کنی 

توکل کن بخدا و ناامید نشو 

دکترهای خوزستان هیچ کدومشون درجه یک نیستن 

بقول بک دوستی نیگفتی هرچی از خوزستان دورتر بشی دکترای بهتری میبینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای کاش کاری از دستم برمیومد  واقعا از صمیم قلب دوست داشتم کاری برات انجام بدم  من برج ۳ ...

عزیزم مرسی از لطفت ... ♥️

شما برا چی پانکچر شدی؟

عزیزم مرسی از لطفت ... ♥️ شما برا چی پانکچر شدی؟

ای وی اف 😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهران برو  تهران دکترهای فوق العاده ایی داره من مریض دکتر صارمی دیدم کلا یکی از تخمکدان هاش ت ...

برام مقدور نیس برم تهران و شیراز و... 

اگه میشد خوب بود ☹

هم به خاطر دوری هم هزینه هاش هم کار شوهرم🙁

برام مقدور نیس برم تهران و شیراز و...  اگه میشد خوب بود ☹ هم به خاطر دوری هم هزینه هاش هم کار ...

با یکی از اعضا خانواده برو 

عزیزم باور کن هزینه تخمک اهدایی چندبرابره 

چون خود اون خانم برا همون دوهفته حداقل ۳ میلیون میگیره 

از ته دلم دعا میکنم ایشالله یک راهی برات باز بشه و خدا یک جوری سوپرایزت کنه ک باورت نشه و بچت بطنت حسش کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وی اف 😔😔

من برج ۱ پانکچر شدم...خودمم خیلی اذیت شدم 😢... خیلی سخته ... ۳ تخمک داشتم... یکیش خراب شد ... اون دو تا هم که موندن پوچ😢روزی که زنگ زدم مهزیار ببینم‌تشکیل شدن یا نه همین که گفت جنینات تشکیل نشد ... انگار دنیا رو سرم خراب شد... زانو هام سست شد...😢

با یکی از اعضا خانواده برو  عزیزم باور کن هزینه تخمک اهدایی چندبرابره  چون خود اون خانم ...

پرسی عزیزم... منم برات بهتریها رو از خدا میخوام...♥️🌹

میخوام اهواز باشه ... یزد دوره برا من

پس باید دنبال کسی باشی که سنش کمتر از 40 سال باشه مطلقه باشه و بچه سالم هم داشته باشه البته این چیزایی هست که من می دونم چون یه بار رفته بودم مطب دکتر فیروز آبادی شنیدم که منشی اش داشت به یه خانومی توضیح می داد

من برج ۱ پانکچر شدم...خودمم خیلی اذیت شدم 😢... خیلی سخته ... ۳ تخمک داشتم... یکیش خراب شد ... اون د ...

عزیزم درک میکنم 

گونال میزدی ؟

اخه من تو پروسه ای وی اف میدیدم دکترم به هرکسی یه جور امپول میداد 

برای من قرار بود با سینال شروع کنه ک مخالفت کردم و گفتم گونال میخوام 

بنظزم قوی ترین دارو تو پروسه ای وی اف هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم درک میکنم  گونال میزدی ؟ اخه من تو پروسه ای وی اف میدیدم دکترم به هرکسی یه جور امپول می ...

خارجیش گیر نیومد همه اهواز رو گشتم نیست