2777
2789
عنوان

باردارا درد دل

102 بازدید | 19 پست

سلام

هفته ۷ هستم 

یک هفته ای اتراق کردم خونه مادرم از بس حالم بده

حالت تهوع شدید و یبوست شدید دارم

خسته شدم

طاقتم تموم شده

دلم و معده ام و روده هام خیلی درد میکنن

چقدر دیگه باید تحمل کنم...

دلم میخاد ی ساعت راحت باشم...

از طرفی اگه ی دقیقه ام حالت تهوع نداشته باشم دیوونه میشم ک نکنه بچه ام طوریش شده...

میشه بهم یکم امید بدید؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خیلی خسته ام...

شب ها از دل درد بیدار میشم

ب هیچ کاریم نمیرسم

شوهرم تمام وعده های غذایی یا خونه مامانمه یا مامانش...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مرسی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی چی اگه حالت تهوع نداشته باشی دیوونه میشی نکن اینکارو باخودت همش استرس میدی اینجوری ک بدتره من اصلا تهوع نداشتم پس باید خودمو زجرمیدادم ک چرا ندارم واسه تهوع قرص بخور حتمادکترت نوشته دفه بعد ک رفتی پیشش یبوست هم بگو حتما ی راهی میده بهترمیشی ک برگردی خونه خودت

👪

برای حالت تهوع ات زنجبیل دم کن بخور . دل درد رو نمیدونم. ولی حالت تهوع طبیعی هستش. بالای سرت هم بیسکویی خشک یا نان برشته بزار صبح که بیدار شدی قبل از اینکه از جات بلند یه کم از اونا بخور برای حالت تهوع خوبه برطرفش میکنه. چه زود خسته شدی اول راهی عزیزم. 

تمام حاتات طبیعیه عزیزم،استرس نداشته باش که خودش اهمه بدنت روبهم میریزه،سعی کن برای یبوستت مواد غذایی ملین رواستفاده کنی،توالت فرنگی استفاده کن تابهت فشارنیاد،انشاالله سه ماه اول تموم بشه کلی به آرامش میرسی😙

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
یعنی چی اگه حالت تهوع نداشته باشی دیوونه میشی نکن اینکارو باخودت همش استرس میدی اینجوری ک بدتره من ا ...

خب وقتی همیشه حالت تهوع داری 

اگه یبار نداشته باشی استرس میگیری

ن حال بدم جوری نیست ک با قرص خوب بشه. روزی دست کم دوتا و میخورم ولی فایده نداشته. فقط یبوستم بیشتر میکنه

حتی نمیتونم روی پاهام بایستم...

همه اش دراز کش ام

خیلی خسته ام... شب ها از دل درد بیدار میشم ب هیچ کاریم نمیرسم شوهرم تمام وعده های غذایی یا خونه م ...

دل درد هم اوایل همه داشتیم من الانم بعضی شبا با دل پیچه بیدارمیشم اوایل درد پریودبود الان دیگه ندارم دیگه  وقتی بچه خواستیم باید یچیزاییم تحمل کنیم یمدت

👪
تمام حاتات طبیعیه عزیزم،استرس نداشته باش که خودش اهمه بدنت روبهم میریزه،سعی کن برای یبوستت مواد غذای ...

انشالله

خیلی سخته

خیلی سخته...

انشالله خدا خودش ب همه کمک کنه

این ک دارم درد میکشم

و میدونم تا ی ماهونیم دیگه هم باید درد بکشم

خیلی اذیتم میکنه

دل درد هم اوایل همه داشتیم من الانم بعضی شبا با دل پیچه بیدارمیشم اوایل درد پریودبود الان دیگه ندارم ...

همه سختی منو تحمل میکنن؟

این حالت تهوع وحشتناک

وقتی خونمون بودم ی روز تمام هیچی نخوردم... از زور تهوع و دل‌درد... تا این ک همسرم آوردم خونه مادرم...

برای یبوستت هم صبح ناشتا آب فاتر بخور . اب جوشیده ولرم . عالیه

آها

امتحان میکنم حتما

انشالله خیلی سخته خیلی سخته... انشالله خدا خودش ب همه کمک کنه این ک دارم درد میکشم و میدونم ...

سخت هست منم تجربه دوتابارداری سخت داشتم تاحدی که دوماه بستری شدم بیمارستان،ولی لذت وشیرینی وجود نی نی اونقدر زیاده که سختیعا برات قابل تحمل وبعدهاخاطره میشه،مادرشدن احساسییه که اصلا نمیشه توصیفش کرد ،انشاالله تمام منتظرای نی نی به آرزوشون برسن وباردارهای عزیز وشمابه سلامت ایام روطی کنن ونی نی روسالم بغل بگیرن،موفق باشی😘

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
خب وقتی همیشه حالت تهوع داری  اگه یبار نداشته باشی استرس میگیری ن حال بدم جوری نیست ک با ق ...

عزیزم من حالت تهوع نداشتم اگرم داشتم فقط معدم بهم میخورده به قرص نرسیده نمیدونم چی بگم واسه اون ولی حتما دکترت قرص داده یا آمپول یا قرص ب۶ اگه اشتباه نکنم اینم خوبه

ولی بیحالی و خابالویی رو منم داشتم و دارم تقریبا کل روز رو چرت میزنم ولی خب خونه خودمم جایی نرفتم تا هفته قبل حتی غذا هم درست نمیکردم ۲ماه کامل از بیحالی تو آشپزخونه نرفتم الان ک ۳ماه تموم شده دیگه راحتترم حالمم بهتره شماهم ی چندهفته دیگه تحمل کنی خوب میشی 

👪