2777
2789
عنوان

بی خوابی

64 بازدید | 4 پست

بچه ها من روزها خیلی خوابم میاد و اصلا انرژی هیچ کاری رو ندارم.شاغل نیستم اما با وجود این نمیتونم کارامو انجام بدم همش امروز فردا میکنم،بیکارم توو خونه اما نمیدونم چرا همش از کارای مهم عقب میمونم،خیلی ها هم شاغلن هم دانشجو و هم متاهل.پس اونا چی کار میکنن؟واقعا حس میکنم به جایی نمیرسم و همش خودمو سرزنش میکنم، حالا از طرفی شب که میشه انرژیم میره بالا،گشنم میشه،استرسم زیاد میشه،افکارمنفی میاد سراغم و بجای خلق یه اثر هنری یا مطالعه یا عبادت یا هرچیز مفید میرم توو اینترنت...هربارنصمیم میگیرم مثل ادم زندگی کنم باز روز از نوروزی از نو،من خیلی جوونم،چرا انقد بی انرژی ام؟این استرس از کجا میاد؟؟؟چرا جای شب و روز برام عوض شده اخه؟؟؟روزا مغزم تعطیل،شبا میشم فیلسوف،تروخدا بگین چیکار کنم حالم داره بهم میخوره از این وصع😔😔😔😔

من همه مشکلاتم از شباس که خوابم نمیبره

و روزا که شدید خستم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش میگم امشب اگه نخوابیدم فردا اگه بمیرمم روز نمیخوابم که شب خوابم ببره اما همینکه ساعت ۷ یا ۸ صبح میشه تخخخت میگیرم میخوابم اصلا بیهوش میشم تاااا ساعت ۴ یا ۵ عصر خب معلومه که شب خوابم‌نمیبره فقط وقتایی خونه پدرم میرم اونجا چون همه جیز روی نظمه خوابمم مثه قدیما خوب میشه من یه زماتی از خواب روز متنفر بودم وقتی میگم روزا میخوابم هیچکس باور نمیکنه منم خسته و افسرده شدم ازین وضع

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊