2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین!!!!

146 بازدید | 34 پست

امشب خونه نامزدم دعوت بودیم بعد من با یکی از هم عروسک بخاطر یه بی احترامی مشکل دارم حد یه سلام فقط....... امشب که رفتم خونه نامزدم اونم اونجا بود.....من که مینشتم تو پذیرایی هم عروسک پا میشد میرفت تو حال خواهرا نامزدمم با خودش میبرد بعد که منو نامزدم می رفتیم تو حیاط یکم هوا بخوذیم موقع که نیومدیم داخل میبینیم همه نشستن تو پذیرایی ما که نشستیم دوباره پا شدن رفتن 😐به نظرتون من اون لحظه چیکار میکردم خوب بود 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=96298553]چند سالته؟ اون چند سالشه ؟ مشکلتون چیه دقیقا ؟[/QUOTE من ۱۹سالمه اون فک کنم ۲۰...من از بی احترامی متنفرم اون به نامزدم بی احترامی کرده برا همین دیگه محلش نمیذارم فقط در حد سلام..

جلو مادر شوهرت اينا خوب باش سياست داشته باش ولي در كل محل سگم نذار بهش ببخشيد رك گفتم

مادر شوهرم خیلییییییی ماهه تو این یک سال و نیم ذره ای بدی ازش ندیدم.جاریمم بخاطر ساکتی و اروم بودن مادر شوهرم پر رو شده