2777
2789
عنوان

درد بی درمان

241 بازدید | 9 پست

خسته شدم از درد یکسال بواسیر دارم از بعد زایمان .همش تا میاد خوب شه با یه دفع معمولی دوباره میزنه بیرون از طب سنتی تا داروهای شیمیایی همش موقت بوده الان از درد نمیتونم بخوابم میخوام بمیرم هر چی ملین هست میخورم ولی تا وقتی این کوفتی خوب نشه ملین فایده ندارد با این دردا هم سر کار میرم هم بچه کوچیک دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنجبیل خشک رو از عطاری بخر بیار با چاقو کنده کاری کن تا اندازه شیاف بشن.بعد بریز شون تو شیشه در دار توش ویسکی بریز درش رو ببند 3 روز بمونن داخل ویسکی.روز 3 از داخل شیشه بیار بیرون هر روز یکی شیاف کن قول میدم بهت عرض یک هفته بواسیر بره

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
زنجبیل خشک رو از عطاری بخر بیار با چاقو کنده کاری کن تا اندازه شیاف بشن.بعد بریز شون تو شیشه در دار ...

ویسکی از مجا بیاریم؟

خدا مادرتو نگه داره برات گلم

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
ویسکی از مجا بیاریم؟ خدا مادرتو نگه داره برات گلم

به شوهرت بگو پیدا کنه.فداتشم آمین

زنجبیل خشک رو از عطاری بخر بیار با چاقو کنده کاری کن تا اندازه شیاف بشن.بعد بریز شون تو شیشه در دار ...

ویسکی چی هست بخدا خسته شدم دو روز داشتم شیاف آنتی  همئرودید مینداختم تازه داشت خئب میشد دوباره دفع کردم همه زد بیرون دارم از درد میمیرم

ویسکی چی هست بخدا خسته شدم دو روز داشتم شیاف آنتی  همئرودید مینداختم تازه داشت خئب میشد دوباره ...

ویسکی مشروب شراب