اکثر کاربریای قدیمی خیلی از خود مچکرن! هر حرف توهین آمیزی میزنن بعد با یه شکلک خنده سر و تهشو درست میکنن! اونوقت بعضی کاربرای چاپلوس هم هی ازشون تعریف میکنن! حالا اگ همون حرف زشت و توهین آمیزو ی کاربر جدید بگه همه بهش میتوپن،ولی اگ ی کاربر قدیمی بگه،همه میگن فلانی دختر خوبیه ک،ن منظوری نداشته،نه اشتباه متوجه شدی،نه اون دخترخوبیه،نه و نه و.....
اسم نمیبرم ولی چند تا کاربر دیگم هستن ب چشم دیدم از اینکه فقط چندسال بیشتر اینجا عضون و همه میشناستشون خیلی سو استفاده میکنن!.
چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه موافق نیستم باهات کاربرهای قدیمی اکثرا بچه های با ادبی هستن قدیم اینجوری همه به هم نمیتوپیدن .الان من میبینم یه کاربر جدید اومده سنش هم کمه ولی با کوچکترین حرفی بی ادبی میکنه
زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
اخه جايي كه هي ميتركي بايد به تازيخ روز عضو بشي قديم و جديدمعني نداره ولي من نميدونم اينايي كه هررر ...
اونای که میترکن تو امضاشون مینویسن که عضو جدیدنیستم فلان فلانیم که کاربریم ترکید،تازه یکی نوشته بود اعضای نی نی سایت با جدیدا نامهربونن من جدید نیستم فلانی ام فقط کاربریم ترکیده🤔😐
🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
حالا جالبه منم جدیدم ولی اکثرا میبینم کسایی که تازه عضو شدن فحش ها و توهین های زشتی میکنن یعنی هنگ میکنم قشنگ .قدیمیا هم فکر کنم چون حساسیت های خانهای اینجا رو فهمیدن میدونن چطور باید منظورشونو برسونن
بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...