2777
2789
کدوم خدا ؟ اینی ک قانون جذب میگ ب قول شما ، با حرف خدا در تمامی ادیان ابراهیمی درتضاده .  

همون خدایی که صبح بیدار میشی میگی شکرررت که نفس میکشم شکرررت که سرکار میرم و شکرررت که امروز کلی حال دلم خوبه و ارامش دارم...این خدا عزیزم قانون جذب یجور خداشناسیه حتی اگه نوین باشه هم همه رو حذب کرده که خدا ببینن و حسش کنن ...خدا ت  قلب ماس اگه حسش کنیم خداروشناختیم ...خدا خود خوبیه خود زیبایبه خدا خود ثروته و همه اینارو وقتی متوجه میشیم وتجربه میکنیم که بتونیم از صبح که بیدار میشیم شکرگزاری رو شروع کنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی یه جور با خدا ارتباط برقرار میکنه مهم انجام واجبات و ترک محرمات هست

احسنت ، آفرین 😇  جوری با خدا باید ارتباط برقرار کرد ک خودش گفته و دوست داره . رابطه عبد و مولا اینجوری آبجی خوبم ک توش انجام واجبات و ترک محرمات هست . وگرنه میشه آش شله قلمکار😉

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
میشه با مثال و سند بگید این حرف رو؟

تحقیق کن در تمامی ادیان ابراهیمی کاملا متوجه میشی ، خیلی هم سخت نیست عزیزم .

وقتی اصل رو بشناسی تقلبی ای ک ی ذره از حق داره ی از باطل ، رو قبول نمیکنی. 

از هر چیز اصلی ، ابلیس تقلبیش رو علم کرده . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
شکرگزاری ب روش کی ؟ اگ اونجوری ک خدا گفته ، خب خدا ک در قرآن و اسلام و ب وسیله پیامبران و حضرات معصو ...

قانون جذب میگه که خواسته هاتو با حس خوب بخواه از خدا همین ،مثلا چهار اثر نویسندش خیلی مذهبی بوده و دقیقا همینارو گفته و خیلی رو مذهب و خدا تاکید داشته،ولی کتاب راز برعکس این قضیس.دیگه اینا به نویسندش برمیگرده ،وگرنه خیلی از احادیث امامان و پیامبران در رابطه با همین قانون جذب بوده ،در ضمن زمونه عوض شده من کمتر کسیو دیدم دیگه ایمان داشته باشه همین کتاباهم اگه مردمو ذره ای سوق بده ب سمت خداکلیه

تحقیق کن در تمامی ادیان ابراهیمی کاملا متوجه میشی ، خیلی هم سخت نیست عزیزم . وقتی اصل رو بشناسی تقل ...

شما ک تحقیق کردی از قران بگو

معیار همه چی قرانه

عشق فقط یک کلام....حسین علیه السلام
شما ک تحقیق کردی از قران بگو معیار همه چی قرانه

معیار همه چی قرآن و اهل بیت هست .

توی قرآن آیات شکر رو نگاه کنی روش شکرگزاری هست ، تو سیره اهل بیت و احادیث هم هست . 

مثلا نماز شکر نعمت هاست ، الحمدلله گفتن ، استفاده از نعمت ها در جهت خدمت ب مردم در جهت ثواب و عبادت و.... 

ذیل هر آیه تفسیرش هم هست مثلا تفسیر نمونه ، خودم تفسیر بیان رو دوست دارم از دکتر محمدعلی انصاری.

شاید فکر کنی ک اینا بهانه ست و تو قرآن چیزی نیست ، ایرادی هم نداره آبجی گلم چون ب شخصه برام چندان اهمیتی نداره ، اینارو عرض کردم ک اگ دوست داشتی بری دنبالش ، اگ واقعا بخوای میری دنبالش اگرم نخوای من کل قرآن و احادیثم بگم تاثیری در تو نداره

معیار همه چی قرآن و اهل بیت هست . توی قرآن آیات شکر رو نگاه کنی روش شکرگزاری هست ، تو سیره اهل بیت ...

شما ک چیزی نگفتی عزیزم از خودت گفتی

مثلا من یه ایه میگم

لئن شکرتم لازیدنکم

معنیش میشه همون شکر نعمت نعمتت افزون کند

یا یه جا دیگه میگه 

ادعونی استجب لکم

بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

نگفته چجوری

ایه شکر گزاری هم ک گفتم یکی از قوانین جذب هست 

شما ک چیزی نگفتی عزیزم از خودت گفتی مثلا من یه ایه میگم لئن شکرتم لازیدنکم معنیش میشه همون شکر نع ...

هستن کسانی مث شما از قرآن چیزی جز ظاهر برنمیدارن ، بدون تفسیر و سخنان اهل بیت ، با اونچه دوست دارن قاتی میکنن و بهش عمل میکنن.

ایرادی هم نداره البته اتفاق خاصی هم رخ نمیده 

هستن کسانی مث شما از قرآن چیزی جز ظاهر برنمیدارن ، بدون تفسیر و سخنان اهل بیت ، با اونچه دوست دارن ق ...

من ک چیزی نگفتم عزیزم ازتون خاستم دوتا ایه مثال بزنید

شما نگفتید من گفتم

شما ک باطن قرانو میدونی

با سخنان اهل بیت این دو ایه رو برای من تفسیر کنید و باطنشو بگید چیه