2777
2789
عنوان

تخمک گذاری±اقدام

192 بازدید | 27 پست

سلام خانما من از یکم خرداد اقدام کردم که الانم میشه شونزده روز با هفت روز پریودیم در میاد ۲۳ قاعدگیم یک روز درمیون اقدام داشتم هفته پیش یکم ترشح داشتم ولی امروز از ظهر بشدت ترشحاتم زیاد لباس زیر خیلی خیس میشه یکمم دلدرد دارم ولی گاهی میاد سراغم سینه هامم بعضی وقتا تیر میکشه دردم میکنه ولی قبلنا اینجوری نبودم ممکنه الان زمان تخمک گذاریم باشه 

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد بش فک کنی همش علایم بارداری میاد سراغت و فک میکنی بارداری بعد یهو میبینی مری اومد ولی انشال ...

مرسی گلم نه بهش این ماه فک نکردم خودمو زدم به بیخیالی اخه بخاطر ترشحاتم میکم فکرم مشغوله

دوره هات چن رورس

۲۸ روزس ولی ماه پیش پریود نشدم برای اولین بارچهارتا امپول زدم بعد هفت روز پریود شدم اونم چهار روز ولی خیلی کم 

حتما تخمک گذاریته اقدام کن

اره امشبم نزدیکی کردم ولی چرا الان انقد ترشح داشتم واقعا واقعا معذرت میخوام همسرم امشب گفت خیلی ازت ترشح اومد بیرون برایه اولین بار اینجوری شدم

۲۸ روزس ولی ماه پیش پریود نشدم برای اولین بارچهارتا امپول زدم بعد هفت روز پریود شدم اونم چهار روز ول ...

خب روز ۱۴ تخمک گذاریت میشه ..میتونی از دانشنامه فرزند استفاده کنی واسه روز تخمک گذاری

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
چرا انقد دیر

زمانای اقدام همه چی کلا میریزه بهم و باید انتظار خیلی چیزای دیگه هم داشته باشید...علائمی که میگید تخمکگذاریه احساس گرما هم میکنید چون معمولا تو این زمان حالت گر گرفتگی هم به ادم دست میده

😎🤔