2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا هنوز بچممم😐

خب حالا فکر کن من ازدواج کردم حامله بودم دوستای مامانم بهش گفته بودن توام یکی بیار سنت زیاد نیست که هنوز  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
بیخیااال😐

من اینجا مشکلمو گفتم همه گفتن تو خودخواهی مامانت هنوز جوونه به فکر خودتی که میگی نه خیلیم خوبه اون تنهاس 

در صورتی که مامان من اصلااااااااا تو خونه نیست که بخواد تنها باشه و از تنهایی اذیت بشه  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

درکت میکنم البته من تک فرزند نبودم و اطرافیان هم نمیگفتن اما پدر و مادرم خیلی بچه دوس دارن من بچه ی اولم و بعدش یه برادر دارم با فاصله ی 8دسال کوچیکتر و یه خواهر با فاصله ی 12 سال از خودم کوچیکتر ! وقتی 19 سالم بود متوجه شدم مادرم بارداره و دعوایی کردم که یادم نمیره گفتم یا من یا این بچه باید بری سقط کنی واقعا خجالت اوره و خیلی چیزا که خودمو میکشم و این حرفا ! بعدش حالا با هر حرف زدنی بود اروم شدم الان داداش کوچیکه ام جونمه نفسمه عشقمه تپلی من شده عاشقشما الان 7 سالشه اونم منو خیییلی دوس داره همش به مامانم میگه بریم خونشون براش شیرینی بخریم براش تنقلات بخریم کلی هوامو داره , امروزم شیطون برگشته میگه خبر داری من زود دایی میشم؟ گفتم وروجک از کجا میدونی اخه شاید من نخوام نی نی بیارم میگه به خواستن تو نیست که خدا خودش میده !