2777
2789
عنوان

کنکور تجربی ۹۸

220 بازدید | 16 پست

سلام دوستان،بنظرتون راسته که امسال بچه های نظام جدید کنکور خوبی ندادن چون درگیره مدرسه بودن،شرایط برای نظام قدیما بهتره؟

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤
نه راس نیست هر سال رتبه های برتر دانش آموزان هستن نه فارغ التحصیل ها

درسته ولی پارسال خوبا رفتن،روز کنکورم به جرأت بگم هرکیو دیدم پاسخ برگشو سفید داد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درسته ولی پارسال خوبا رفتن،روز کنکورم به جرأت بگم هرکیو دیدم پاسخ برگشو سفید داد

من خودم امسال کنکور تجربی داشتم ولی بازم به نظرم نظام جدیدا کارشون راحت تره

خدایا خودت بهم صبر بده در مقابل بعضی پیاما و تاپیکا خودمو کنترل کنم و کاربریم نترکه 🙏😌

من خودم امسال کنکور تجربی داشتم ولی بازم به نظرم نظام جدیدا کارشون راحت تره

شاید ،من با مشاور صحبت کردم گفتش امسال خیلی متفاوته،نظام جدیدا هنوز درک درستی از کنکور ندارن بیشترشون چون سال اولا،کنکورتو چجوری دادی؟

امسال خدایی سخخخخخخت بود

من دوستم ازپارسال تابستون شروع کرد این اواخر روزی ۱۸ ساعت میخوند ترازش ۷ هزار و خورده ای بود گف افتضاح دادم همه میگفتیم پزشکی رو شاخشه دیگه

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
تو كلاس ما نود درصد بچه ها همون سال پبش دانشگاهي قبول شده بودن ده درصد شايد از پشت كنكوريا بودن

خب اونا دهه هفتادی بودن😂

شاید ،من با مشاور صحبت کردم گفتش امسال خیلی متفاوته،نظام جدیدا هنوز درک درستی از کنکور ندارن بیشترشو ...

متاسفانه بد ترتیب و بودجه بندی سوالات رو ریخته بودن به هم زبانم درک آخر زمان نرسوندم ریاضیم مزخرف

خدایا خودت بهم صبر بده در مقابل بعضی پیاما و تاپیکا خودمو کنترل کنم و کاربریم نترکه 🙏😌

امسال خدایی سخخخخخخت بود من دوستم ا  پارسال روزی ۱۸ ساعت میخوند ترازش ۷ هزار و خورده ای بود گف ...

من دوروزه دارم سکته می‌کنم ،خسته شدم 

من خودم خوب نخونده بودم توقع ام نداشتمولی خواهرم خیلی خوند شباتا ۲ شب بیدار بود از دیروز کارش شده گر ...

منه بدبخت از تابستون عین چی خوندم،خدایی خیلی ظلمه😭

من خودم خوب نخونده بودم توقع ام نداشتمولی خواهرم خیلی خوند شباتا ۲ شب بیدار بود از دیروز کارش شده گر ...

باهم کنکور دادین؟هم سنید؟