2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 24 پست
منم باردارم تيروييدم كم كاره لوتيروكسين ميخورم هرروز ناشتا عدد تيروييدت چنده

قبل بارداری ۱.۶ بود بعد بارداری شد ۲۵ ولی خیلی زود فهمیدم وقرص و شروع کردم میگن بالایی ۶۰ خطرناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا این دکتر حنطوش زاده جز بهترینای ایرانه دوبار که سر همین موضوع رفتم پیشش سه ساعت نشستم تا نوبت ...

چی بگم حالا ضرری نداره که گلم پیش چندتا دکتر غدد خوب دیگه برو تا خیالت راحت شه.منم خیییلی کم کمکاری دارم دکترم گفت چون میخوای باردار شی باید قرص بخوری وگرنه لازم نبود.شما مگه ازمایش ندادی؟قبلش اوکی بودی کاملا؟

واااا عجب دکتری بوده منم دکتر رفتم کلا سکتم داد دکتر فوق تخصص رفتم ریلکس حرف میزد تیروئیدم ۶۰ بود ک ...

سلام دوست عزیز منم مثل شما تی اس اچم رو 60 هس لطفا راهنماییم کنید چیکار کردید لطفا خواهش میکنم

سلام دوست عزیز منم مثل شما تی اس اچم رو 60 هس لطفا راهنماییم کنید چیکار کردید لطفا خواهش میکنم

سلام باید بری دکتر فوق تخصص غدد جای نگرانی نیست باید زود پیش گیری کنی من رفتم پیش دکتر مهشید هراتیان مشهد